BAŞKAN NEHİR,ÇİĞDEDE MAHALLESİ SAKİNİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ,geçtiğimiz günlerde Çiğdede mahallesinde ikamet eden bir gurup vatandaşla makamında görüştü.

Toplantıya Çiğdede Mahallesi Muhtarı Tahsin Kaplan, Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mahmut Hocaoğulları, Çiğdede mahallesi sosyal yardımlaşma derneği eski başkanı Abdurrahman Rencüzoğulları ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda Samandağ İlçesinin genel durumu değerlendirildi. Başkan Nehir, genel bir değerlendirme yaptıktan sonra vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

Başkan Nehir, yaklaşık 10 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek Samandağ’ın daha ileriye taşınması için yaptığı çalışmaları ve projelerini anlattı.

Çiğdede mahallesi sakinleri ile yapılan toplantıda, İmar planları ,yeni belediye hizmet binası , toplu konut projeleri, parklar,yol yapım çalışmaları, Samandağ pazarı,büyükşehir ve hatsu ile ilgili vatandaşların talepleri ,altyapı ,üstyapı sorunları konuşuldu.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir , Tek yön uygulaması ile ilgili olarak, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin bu değişikliği onaylaması halinde, Samandağ Belediyesi olarak bu değişikliğin altına imza atacağını bildirdi. Çiğdede mahallesinde ikamet eden vatandaşlar toplantı sonrasında çok faydalı bir görüşme gerçekleştiğini belirterek ,Başkan Nehir’e başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>