BAŞKAN NEHİR PARTİSİNİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir , Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Anıtkabirde düzenlen törene katıldı.

CHP Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet ile birlikte Aslanlı Yol’dan yürünerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine gelindi. Kılıçdaroğlu’nun kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelengi mozoleye bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Heyet, mozoleye çıkan merdivenin önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, daha sonra 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kabrine de çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

Bu kapsamda Anıtkabir ziyaretine katılan Başkan Nehir ardından CHP Genel Merkezinde nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Bu ziyaretler kapsamında CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile bir araya geldi. Yeni seçildikleri görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Nehir Partisinin kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda: Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi.” olarak ifade ettiği Çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı,kurtuluşun ve kuruluşun partisi ,Cumhuriyet Halk Partimizin 95’inci yıl dönümü kutlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>