BAŞKAN NEHİR ,“TEK YÖN UYGULAMASINDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HALİNDE BİZ DE DESTEK VERİRİZ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

” Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir , Samandağ İlçesinde geçen yıl uygulanmaya başlanan Tek yön uygulaması ile ilgili konuştu.

Tek yön uygulaması ile ilgili esnafın ve vatandaşların talepleri doğrultusunda değişiklik yapılması düşüncesi ile ilgili konuştu.

Hatay Büyükşehir Belediyesinin bu değişikliği onaylaması halinde Samandağ Belediyesi olarak da bu değişikliğin altına imza atacağını söyledi. Samandağ Belediyesinin bu konuda hedefe konulmak istendiğini belirterek ,tek yön uygulamasının birinci dereceden muhatabının Samandağ Belediyesi olmadığını belirten Başkan Nehir, Tek yön uygulamasında eğer bir değişiklik yapılması gerekiyorsa Büyükşehir Belediyesi’nin bu değişikliği onaylaması halinde bu değişikliği onaylayacağını söyledi. Başkan Nehir konuşmasının devamında :’ Tek yön uygulamasının bilim adamlarının,bilir kişilerin uzun çalışmaları sonucu , 23 kurumun içinde olduğu (Ukame ) Ulaşım koordinasyon merkezini onayı ile yapıldığını belirterek ,Samandağ Belediyesinin bu kararı onaylayan 23 kurumdan biri olduğunu,bir oy hakkı olduğunu belirtti. Bu konuda Samandağ Belediyesinin tek başına bu kararı onaylama ya da bozma yetkisinin olmadığının altını çizdi. Hatay Büyükşehir Belediyesinin Tek yön uygulamasında değişiklik yapılması ile ilgili alacağı karara Samandağ Belediyesinin bu kararın altına imza atacağını belirtti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>