SAMANDAĞ BELEDİYESİ VATANDAŞLARA TEMİZ BİR ÇEVRE SUNUYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ’da Çöp Konteynerlerinin Dezenfekte Çalışmalarına Devam Ediliyor

SAMANDAĞ BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, İLÇE GENELİNE YERLEŞTİRİLEN ÇÖP KONTEYNERLERİNİ YAZ DÖNEMİNDE OLUŞABİLECEK KOKU VE KÖTÜ GÖRÜNTÜ RİSKİNE KARŞI BASINÇLI SU İLE YIKAYARAK DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Samandağ’da Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor

Samandağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe geneline yerleştirilen çöp konteynerlerini yaz döneminde oluşabilecek koku ve kötü görüntü riskine karşı basınçlı su ile yıkayarak dezenfekte ediyor.

TEMİZ VE SAĞLIKLI BİR ÇEVRE İÇİN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Temiz ve sağlıklı bir Samandağ için çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde bulunan yaklaşık 5 bin adet çöp konteynerini temizleyerek, dezenfekte ediyor. Cadde ve sokaklarda çöplerin biriktirildiği konteynerlarin temiz ve sağlıklı kullanımı için belirli periyotlarla yıkanıp dezenfekte edilmeleri gerekiyor. Konteyner yıkama ve dezenfeksiyon araçları ile çöp boşaltıldıktan sonra dezenfektasyon işlemi yapılıyor. Konteyner, dezenfekte aracı tarafından basınçlı su ile içi ve dışı yıkanıp temizleniyor.

Yaz aylarında havanın ısınması ile birlikte çöp konteynerlerinde oluşabilecek kötü kokulara karşı, Samandağ Belediyesi çöp konteynerlerini daha sık temizleyerek, vatandaşlara daha temiz bir çevre sunuyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>