SAMANDAĞ BELEDİYE BAŞKANI MİTHAT NEHİR, ZABITA PERSONELLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediye Zabıtası, Zabıta haftası kapsamında Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız’ın katılımıyla bir araya geldiler. Samandağ Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen etkinlikte günün anlam ve önemine yönelik açıklamalarda bulunuldu.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl eylül ayının ilk haftası olarak kutlanan Zabıta Haftası’nın 192. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşma yaptı.

Zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Zabıta Haftası’nın 192 yıl dönümü olduğunu hatırlattı.

Belediye Başkanı Mithat Nehir;’’ Belediyecilik bütün unsurlarıyla hayata dokunan bir anlayışı gerektirir. Vatandaşımızın acısı,sevinci, doğumu ,ölümü bütün yaşamı belediyecilik kavramının içindedir. Zabıta demek düzenli kent yaşamı demektir.Zabıtanın işinin zor olduğunun farkındayız. Zabıta bir kentin bütünüyle ilgili sorumluluk sahibidir. Yaklaşık10 yıllık görev sürem boyunca sizlerle iyi bir mesai arkadaşı olduk.Sizlerin çalışmalarını takdir ediyorum. Mütevazi kadromuz ve zor şartlarla bu görevi uyum içerisinde yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 192. yıldır devam eden bu anlayışı, zabıta teşkilatımızı tekrar kutluyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımla… “dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>