KARASOPA TAEKWONDO SPOR KULÜBÜ TÜRKİYE 1.CİSİ OLDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İTSO Başkanı Yılmaz, “Başarılı sporcularımızın yanındayız”

İTSO Yönetimi Türkiye Şampiyonu olan sporcuya plaket verdi

Ankara’da düzenlenen yıldızlar Türkiye Taekwondo şampiyonasında Karasopa Taekwondo Spor Kulübü sporcusu olan ve 59 kg. bayanlarda Türkiye şampiyonu olan Azra Tuba Toruna İTSO yönetimi tarafından plaket takdim edildi.

Ankara’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Azra Tuba Torun ve Karasopa Taekwondo Spor Kulübü antrenörü İsa Karasopa ile birlikte İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret etti.

Türkiye şampiyonu olan Azra Tuba Torun’u tebrik ederek plaket takdim eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “İTSO olarak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere de önem veriyoruz. Sizlerin başarısı ile gurur duyduk. Temennimiz Avrupa şampiyonasında da başarılı olmanızdır” Şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

İskenderun’a Türkiye şampiyonası kazandırmanın onurunu yaşadıklarını belirten, Karasopa Taekwondo Spor Kulübü antrenörü İsa Karasopa ise; ”Turnuvaya çok sıkı bir şekilde hazırlandık. Sporcumuz Azra Tuba Torun 59 kiloda gururumuz oldu. Şimdiki hedefimiz Avrupa Şampiyonası. Bu başarı İskenderun’un ve tüm Hatay’ındır” diye konuştu.

Türkiye Taekwondo şampiyonasında 59 kg. bayanlarda Türkiye şampiyonu olan Azra Tuba Toruna plaket takdiminde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO yönetim kurulu üyeleri Selma Yılmaz, Sanem Akpınar, Müfit Tennioğlu, Hıdır Güneş ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül dönmez de yer aldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>