BAŞKAN CULHA, “SAĞLIK HAFTASI ETKİNLİKLERİ’NE” KATILDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Arsuz Kent Meydanında, Sağlık Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinliklere katıldı.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın katıldığı etkinliklerde, sağlık ile ilgili birçok detaylı bilgi verildi. İnsan sağlığının önemini vurgulayan Başkan Culha, “ Sağlıklı bir hayat geçirmek, hayatımızın daha kaliteli geçmesi anlamına gelir. Günümüzde insan sağlığını olumsuz etkileyen faktörlerin artması, sağlık konusunda daha dikkatli olmamızı gerektirmektedir. Sağlık konusunda gerekli bilincin oluşturulması için hepimize büyük görevler düşmektedir. Herkesin sağlıklı bir hayat geçirmesi temennisi ile tüm vatandaşlarımızın, sağlık personelinin ve sağlık alanında hizmeti olan herkesin gününü, haftasını kutluyorum,” dedi. Ardından eşi Selda Culha ile birlikte alanda bulunan sağlık taramasından geçti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>