AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ASALETİN SAHİBİ MİLLETTİR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletvekillerinin seçim çevrelerinde bürolarda çalışması talimatı üzerine iletişim bürosu açtı.

İletişim ofisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda açtıklarını ifade eden Milletvekili Özel, “İskenderun, Hatay söz konusu olduğunda, hizmet söz konusu olduğunda hayatın siyasetten ibaret olmadığını, yegane ülkümüzün de, davamızın da Hatay’a hizmet etmek olduğunu, vurgulamak ve ilan etmek için buradalar. Seçim döneminde sıklıkla bahsettik, milletvekili iletişim ofisi, aslında burası milletvekili iletişim ofisi değil. Milletin evi milletin ofisi. Burada bu ofis vesilesiyle inşallah sizleri Ankara’da yormamak, mahallinde buradaki bürokraside çözülebilecek problemleri sahada tespit edip, burada çözmek ve sizlerle burada sağlıklı bir iletişim kurabilmek amacı ile yine Cumhurbaşkanımızın talimatı ile bu ofisi açmış bulunuyoruz” dedi.

Milletvekilinin vekaleti asıldan aldığını, asıl olanın millet olduğunu belirten Özel, “Asaletin sahibi millettir ve siyaset ancak halkın duasını ve hakkın rızasını kazanma amacıyla yapılır” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>