SAHİLE “İSKENDERUN” YAZILI ŞEHİR LOGOSU YERLEŞTİRİLDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi tarafından Sahil Atatürk Bulvarı üzeri, anıt alanının giriş kısmında bulunan alana “İSKENDERUN” yazılı şehir logosu yerleştirildi.   

 

“İSKENDERUN” yazılı şehir logosunun montaj çalışmalarının tamamlandığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapılan çalışma hakkında da bilgiler verdi.

MONTAJ ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Başkan Seyfi Dingil,”Yaklaşık 11 metre uzunluğunda, Avrupa döküm pleksiglas kullanılarak yapılan “İSKENDERUN” yazısı 1 metre 60 cm yüksekliğinde elektrostatik boyalı bir şekilde imal edildi. Harflerin zeminini oluşturacak platform için beyaz renkte doğal mermer kullanıldı. Platform üzerine harfler ankraj sistemi ile monte edildi” dedi.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

İskenderun adının barış, huzur ve kardeşlik kenti olarak anıldığını ifade den Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”fiziki ve sosyal yatırımların yanında kent estetiği için de önemli çalışmalar yapıyoruz. Daha önce saat kulesi, ay yıldız figürü ve şimdide İSKENDERUN yazılı şehir logosu. Gece aydınlatması da yapılan şehir logosu önünde vatandaşlarımız bol bol fotoğraf çektiriyor. Vatandaşların önünde hatıra fotoğrafı çektirdiği yazılardaki farklı tasarım İskenderun ismini daha da ön plana çıkarıyor “diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>