Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’dan Hatay Gazeteciler Cemiyetine Servis Aracı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni binasına taşınırken söz verdiği servis aracını cemiyet başkanı Ahmet Yetişen’e teslim ederek basına her türlü desteği vermeye devam edeceğini yineledi.

Hatay Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulunan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, HGC’nin çalışmalarını uzun zamandır takip ettiklerini ve HGC Başkanı Ahmet Yetişen ile yapmış olduğu görüşmede, Yetişen tarafından dile getirilen kurumsal yapıyla çalışan Hatay gazeteciler cemiyetinin bir de servis aracına ihtiyaç duyduğunu belirtmesi üzerine, belediye olarak HGC’nin bu ihtiyacını giderdiklerini söyledi.

HGC kütüphanesini de ziyaret eden Bekir Altan, basın mensuplarıyla bir süre sohbet ettikten sonra servis aracının anahtarını HGC Başkanı Ahmet Yetişen’e teslim etti. HGC Başkanı Ahmet Yetişen de Payas belediye başkanı Bekir Altan’a cemiyete yapmış olduğu bu katkıdan dolayı cemiyet üyeleri adına teşekkür etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>