İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL MUHTARLARI ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ilçedeki muhtarları ziyaret etmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Orhangazi Muhtarı Osman Güllü’yü ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi, vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” “Muhtarlarımız bizim mahallerdeki elimiz, kulağımız, bir anlamda en önemli çalışma arkadaşlarımız. Göreve geldiğimiz bu süreç içerisinde muhtarlarımızla hep işbirliği içerisinde bulunarak halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Çok şükür şimdiye kadar bu birlik ve beraberlik örnek bir şekilde devam etti” dedi.

Başkan Seyfi Dingil,” Elimizdeki imkânlarımızı bütün vatandaşlarımıza eşit şekilde ulaştırıyoruz. Bundan sonra da her bölgeye eşit hizmet götürmeye devam edeceğiz. Hizmet yaparken mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın da istek ve taleplerini dikkate alıyoruz ” şeklinde konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>