HATSU HEYETİ, SAĞLIKLI GELECEK İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

GENEL MÜDÜR ÇAPARALİ, SAĞLIĞIMIZ İÇİN PASLI BORULARI BERTARAF EDİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) heyeti, Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı projesi kapsamında yapımı süren ana hat döşeme ve abone bağlantıları çalışmalarını yerinde inceledi.

Sağlıklı yaşam ve sağlıklı gelecek için yapılan çalışmaları kontrol etme ile çalışanların koordinesini sağlama adına gerçekleştirilen denetime HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Genel Müdür Yardımcısı Hüsna Karayazgan, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.

Merkez ilçeler Antakya ve Defne’nin muhtelif noktalarında yapılan hat döşeme ve abone bağlantısı çalışmalarını yerinde inceleyen heyet, teknik ekiplerden çalışmanın akıbetine yönelik detaylı bilgiler alarak, çalışmaların daha hızlı, kalıcı şekilde ilerlemesi ve eksiklerin giderilmesine yönelik talimatlar verdi.

Dev proje sayesinde insan sağlığı için tehlike oluşturan paslı, kireçli boruların bertaraf edildiğine ve kayıp ile kaçağın önüne geçildiğine dikkat çeken Genel Müdür Çaparali, hemşehrilerimizin ve gelecek nesillerin yaşamlarını sağlıklı şekilde sürdürmesi ve daha temiz bir su içmesi adına Hatay’ın her noktasında altyapı çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>