ARSUZ RENKLERE BÜRÜNDÜ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, festivaller şehri Arsuz’da düzenlenen ColorLife Festivali’ne katıldı.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, festivaller şehri Arsuz’un Gözcüler Plajı’nda düzenlenen ColorLife Festivaline katıldı. Arsuzun, bu etkinliklerine hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Culha, “Sevgili gençler, festivaller şehri Arsuz kendi dokusuna, kendi yapısına uygun bir festivali, bir etkinliği bugün sizin hizmetinize sundu. Bu güzel coşkuyla, biz bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz. Buradaki mutluluğunuz, buradaki coşkunuz bize ayrı bir enerji verecek. Sevgili gençler, bu güzel mekânda, hakikaten kentimizin dokusuna uygun, yakışır bir etkinlik. Ben buradan sizin kanalınızla, organizasyon firması kanalıyla bütün Türkiye’ye seslenmek istiyorum. Sayfiye kenti Arsuz’a, tatil kenti Arsuz’a herkesi bekliyoruz. Bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz. Ağustosta ve Eylülde bu nitelikte, bundan daha görkemli, daha uzun vadeli etkinlikler yapacağız. Şimdiden sizleri davet ediyoruz. Gençlerimizin bu enerjilerini ve özellikle öğrenci kardeşlerimizin kış sezonunda yüklenmiş oldukları stresi atmaları, pozitif yükleri değil negatif yükleri deşarj etmeleri anlamında biz bu etkinlikleri çok olumlu buluyoruz ve bu etkinliklerin devamını sağlayacağız. Ben sizin enerjinizi kırmamak adına uzatmayacağım. Bu etkinliğin yapımında emeği geçen başta organizasyon firmamız, ondan sonra arsuz kaymakamlığımız, arsuz kaymakamlığımızın çalışanları, belediyemizin çalışanları, kısacası bu etkinlikte emeği olan, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum, hepinize iyi eğlenceler iyi akşamlar diliyorum,” ifadelerine yer verdi.

Renk cümbüşünün yaşandığı festivale katılanlar birbirlerini boyayarak eğlenceli anlar geçirdi. Ulusal ve uluslararası alanda ün yapmış, Burak Yeter, Miraç İnan, Cielo, Arem Özgüç, Arman Aydın, İmran Aydın gibi DJ’ler katıldı. Ayrıca Arsuz’un genç ve başarılı DJ’leri olan Kadir Koca, Soykan Soydaş ’da sahne alarak katılımcıların güzel ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>