Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler MARAŞ’IN İÇİLEN SUYU AMİK OVASI YARIN BULUŞACAK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love


Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler ve Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi ile birlikte Ak Parti Reyhanlı İlçe Teşkilatına teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.
Programa Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter ,Reyhanlı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri STK lar ve Muhtarlar katılım gösterdiler….
Teşekkür ziyaretinde bir konuşma yapan Hatay Ak Parti İl Başkanı şu sözlere dikkat çekti: 27 dönem Hatay için bir fırsat olacak demiştik. Önümüzdeki süreci bir fırsata çevireceğimiz dönem olarak görüyoruz. Tüm geçmiş milletvekillerimize yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Şimdi bayrağı onlardan teslim alıp çıtayı daha yukarıya çekme mücadelemiz başlamıştır.
Menzeret Barajı ve Hatay’a gelecek olan su konusuna da değinen Güler: Maraş’tan gelecek olan suyumuz 31 Temmuz itibariyle ova ile buluşacak.
Dağları delip, 85 kilometre kanalla 20 kilometre de su yatağından, yani 100 kilometrelik bir kanaldan su gelerek Amik Ovası’nın hayali gerçekleşmiş olacak. Ovada sulanmayan bir karış toprak kalmayacak. Maraş’ın içilen suyu yarın Amik Ovası ile buluşuyor. Toplam 106 km uzaklıktan gelecek olan su kısmetse yarın açılıyor.
Ak Parti Hükümeti olarak Hatay a can vermek üzere GAP Projesinden sonra ikinci büyüklükteki bir projeyi hayata geçirmek bize nasip oldu bu nedenle Allah ıma hamd olsun dedi.
TOPU TACA ATMADAN
MAZARET ÜRETMEDEN HİZMET EDECEĞİZ
Tüm milletvekillerimiz ve Belediye bakanlarımız ile birlikte artık söz söyleme değil icraat getirme sürecine girmiş bulunuyoruz. Tüm STK lar ile istişareler yaparak hizmet getiren, bahane değil hizmet üreten zafer bayrağı ile karşınızda olacağız.
Artık Hataya sahip çıkan Topu taca atmadan sorumluluk bilinci ile belediyecilik yapacak halkımızı Ak Hizmetler ile buluşturacak bir zafer bayrağı ile devam edeceğiz şeklinde konuştu.
Toplantı da sırası ile Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Yayman ve Hüseyin Şanverdi de seçim çalışmalarında tüm STK lara gösterdikleri mücadele için teşekkür ettiler.
Ve bundan sonra her ilçeyi tek tek gezerek hizmet noktasında en iyi ne yapabiliriz bunu konuşarak Hatay’ı en üst noktaya taşıyacağız şeklinde konuştular.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>