BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ GÖREVİNİN BAŞINDA

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Son günlerde kentin farklı noktalarında meydana gelen yangınlara ivedilikle müdahale eden Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, yangınların kontrol altına alınmasında büyük pay sahibi oldu.

İlk olarak Arsuz’un Konacık Mahallesi Işıklar mevkiinde çıkan orman yangınına Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ile çalışma başlatan Büyükşehir İtfaiyesi, bu bölgedeki yangına 14 araç, 2 dozer, 1 yol açıcı kepçe ve 80 personel ile müdahale etti.

Sonraki günlerde Antakya Habib-i Neccar Dağı’nda çıkan orman yangınına da aynı ivedilik ve hassasiyetle müdahale eden HBB İtfaiyesi, bu bölgedeki yangına da 6 araç ve 17 personel ile katıldı.

HBB İtfaiyesi ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin hızlı ve azimli çalışmaları ile memnun olan vatandaşlar, yangınlara müdahale eden ekiplere teşekkürlerini iletti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>