BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’DEN HASTA ZİYARETLERİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşları iyi günde kötü günde yalnız bırakmıyor.

Başkan Seyfi Dingil, sık sık hastanede yatan hastaları ve evlerinde geçirdiği rahatsızlık nedeni ile tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor.

RABBİM HASTALARIMIZA ŞİFA VERSİN

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede veya evinde geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.

HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Seyfi Dingil,“ tedavi gören hastalarımızı ve yakınlarını ziyaret ediyoruz. Onlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın yanındayız. İskenderun Belediye Başkanı olarak hastalarımızı ziyaret ederek onlara şifa dileklerimizi sundum. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>