GAZİ VEKİL TÜRKOĞLU’NDAN 15 TEMMUZ MESAJI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

15 Temmuz Gecesi Darbeye Karşı Durmak İçin TBMM Başkanının Çağrısı Üzere İvedilikle Meclise Gelen ve Kendisini Yalnız Bırakmayan Kızı Bala Türkoğlu ve Eşi Betül Türkoğlu İle Birlikte TBMM Dikmen Kapı Girişinde F-16’dan Atılan Bomba ve Skorsky Helikopterinden Sıkılan Kurşunla Yaralanan Türkoğlu;

“Türkiye Olarak O Gece, Dünya Tarihinde Eşi ve Benzeri Olmayan Büyük Bir İhanetle Karşı Karşıya Kaldık. Ve Türkiye Tarihinde İlk Kez Silahlı Bir Darbe Teşebbüsünü, Milletçe Bertaraf Ederek, Demokrasimize, Vatanımıza, Bayrağımıza, Ezanımıza Sahip Çıktık”.. Dedi.

15 Temmuz Darbesinin Sadece Devlete ve Millete Yapılmadığını Vurgulayan Türkoğlu; “Bu Darbe Nabzı Türkiye İle Birlikte Atan, Gözü ve Gönlü Türkiye’de Olan,Umudunu Türkiye’ye Bağlayan Dünyadaki Dost ve Kardeşlerimize Yönelik de Yapılmıştır” Dedi.

15 TEMMUZ; DARBEYE, DARBE YAPAN BİR MİLLETİN DESTANIDIR

Açıklamasının Devamında; “Gencinden, Yaşlısına; İşçisinden Patronuna, Köylüsünden, Kentlisine; Kadınından, Erkeğine Kadar Milletimizin Tüm Fertleri Parti, Mezhep, Meşrep, Nesep Farkı Gözetmeksizin Hain FETÖ’cü Darbeciler Karşısında Tek Vücut Olmuştur.” Şeklinde İfadelere Yer Veren Türkoğlu;

“Aziz ve Necip Milletimiz, Şanlı Mazisinden Aldığı Güç ve İlhamla 15 Temmuz’da Tüm Dünyaya, Türkiye’siz Bir Tarih Yazılamayacağını, Türkiye’siz Bir Denklem Kurulamayacağını, Türkiye’siz Proje ve Planların Hayata Geçirilemeyeceğini İspat Etmiş ve Dünyanın 5’ten Büyük Olduğunu Bir Kez Daha En Gür ve Güçlü Şekilde Göstermiştir.

15 Temmuz; Darbeye, Darbe Yapan Bir Milletin Destanıdır. ” Dedi.

YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIKLARIMIZI DARACIK TABUTLARA SIĞDIRDIK

Kızının 15 Temmuz Gecesi Başının Arkasına İsabet Eden Şarapnel Parçası Sebebiyle Yere Düştüğünü ve Şehadet Getirdiğini Söyleyen Türkoğlu Açıklamasının Devamında Şu İfadelere Yer Verdi;

“O Gece Ecel İle Burun Buruna İdik. Kızım da, Ben de Yaralandık. Hatta Öyleki O Dehşet Anında Şehadet Getiren Kızımı Kollarımda Kaybediyordum. Eşim İse Hala O Gecenin Yükünü Taşıyor. 5. Ameliyatını Oldu ve 6. Ameliyatına Girecek.

TBMM’de O Gece Skorsky’lerden Sıkılan Kurşunlarla Aldığımız Yaralar, Bu Alçak Darbe Kalkışmasında Şehit Olan Ciğerparelerimizin Değerli Ailelerinin Acıları Yanında Hiç Hükmündedir.

Yere göğe Sığdıramadıklarımızı 15 Temmuz Gecesi Daracık Tabutlara Sığdırdık. Hala Milletçe Acılarımız Taze. Allah Göstermesin 15 Temmuz Gecesi Yine Tekerrür Etse, Canımızı Aziz Milletimiz ve Kutsal Vatan Toprağımız Uğruna Feda Etmekten Bir An Olsun Tereddüd Etmeyiz, Etmedik de..

Meydanlarda Bu Aziz Millet Destan Yazmıştır. Canları Pahasına Vatanı İşgal Operasyonuna Dur Diyen Bu Aziz Millet, Övgülerin En Güzeline Mazhardır.

BU ZAFER; MİLLETİN ORTAK ZAFERİDİR

BU DESTAN; PARTİM DEĞİL, ÜLKEM, VATANIM, DEVLETİM, BAYRAĞIM DİYENLERİN DESTANIDIR

BU ZAFER; SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR DİYENLERİN ZAFERİDİR

Bu Aziz Milletin Bir Ferdi Olmakla Gururluyum, Şerefliyim, Onurluyum.

Milletiyle Beraber Satılmış Hainlere ve Onların Ağababalarına Meydan Okuyan Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan Gibi Bir Liderle Aynı Kutlu Dava Yolunda Mücadele Etmenin Kıvancını Yaşıyorum.

Alçak Fethullah Gülen Terör Örgütü ve Taşeronluğunu Yaptığı Küresel Akıl Bilsin ki; Türkiye’nin Merhameti Ne Kadar Al’i İse; Gazabı da O Kadar Şedid ve Şiddetlidir.

Haçlı Seferleri’nden Çanakkale Harbi’ne, Malazgirt’ten İstiklal Savaşı’na Kadar Sayısız Oyunu Dağıtan, Nice Tuzakları ve Hain Planları Bozan Anadolu’nun Has Evlatlarının 15 Temmuz’daki Şanlı Direnişi, Bin Yıl Geçse Unutulmayacaktır.

Bu Direniş ve Diriliş, Tarihe Sığmayan Bir Milletin Adalet ve Asalet Ülküsüdür..

15 Temmuz’u Unutmayacağız!

Ahdolsun…

Andolsun…

Yapacağımız Çok İş Var.

Ne FETÖ Ne Başka Bir Güç ve Taşeronları Bizi Yolumuzdan Döndüremeyecek ve Allah’tan Başka Hiçbir Güç Türkiye’nin Yükselişini Engelleyemeyecektir.

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı Olan 2023, İstanbul’un Fethinin 600. Yılı Olan 2053 ve Malazgirt Zaferinin 1000. Yılı Olan 2071 Vizyonu İle 21. Asra Damgamızı Vuracağız ve Türkiye’yi Muassır Medeniyetler Seviyesinin En Zirvesine Taşıyacağız”..

15 TEMMUZ; SELANIN, BELAYA GALİP GELDİĞİ GECEDİR

Milletvekili Türkoğlu, 15 Temmuz Mesajını Şu Sözlerle Nihayetlendirdi:

“Demokrasiyi, Milli İradeyi, Bu Ülkeyi Türkiye Yapan Bütün Değerleri Savunmak Uğruna Hiçbir Tehlikeden Çekinmeyen, 15 Temmuz’u Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Mihmandarlığında Gerçek Bir Destana Dönüştüren Aziz Milletimizin Huzurunda Saygıyla Eğiliyorum.

FETÖ’nün 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin Sene-i Devriyesinde Tüm Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan Rahmet, Gazilerimize Minnet ve Şükranlarımızın Yanında Acil Şifalar Niyaz Ediyorum.

Selanın Belaya Galip Geldiği O Gece, Meydanlara İnmiş ya da İnmeyi İstemiş, Kalbende Olsa Bu İhanete Dur Demiş Bütün Vatandaşlarımıza Bu Kahramanlık Destanına Ortak Oldukları İçin Canı Gönülden Teşekkür Ediyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik ve Beraberlik Günümüzü Yürekten Kutluyorum.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>