CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

2 yıl önce, demokrasimize ve milli iradeye kasteden hain darbe girişimi “Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir” ilkesini şiar edinmiş, demokrasi sevdalısı yurttaşlarımızın canı pahasına giriştiği bir mücadeleyle püskürtülmüştür.

Yurttaşlarımızın 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısındaki direnişiyle övünç duyduğumuz kadar, bu hain darbe girişimi sonrasında elde ettiğimiz daha güçlü bir demokrasi yerleştirme fırsatının değerlendirilmemiş olmasından ve hain darbe girişiminin siyasi ayağının ortaya çıkarılmasında gösterilen isteksizlikten de bir o kadar üzüntü duymaktayız.

Hiçbir yurttaşımızın kuşkusu olmasın ki, şimdiye kadar Türkiye’nin demokratik devrimlerini gerçekleştiren parti olarak demokrasimizi sekteye uğratacak her türlü darbenin ve girişimin karşısında durduğumuz gibi, Türkiye’nin demokratik birikimine sahip çıkma azmimizi sonsuza dek sürdüreceğiz.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2’nci yıldönümü vesilesiyle, ülkemizin bekası ve demokrasisi için canlarını ortaya koyan tüm kahraman şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor; Gazilerimize şükran ve saygılarımı sunuyor; tüm yurttaşlarımızın “Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nü kutluyorum.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>