Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için daha fazla çalışacağız

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, necip milletimiz geleceğine ipotek konmasına izin vermemiş, 24 Haziran seçimlerinde güçlü ve büyük Türkiye için istikrarı ve güveni seçmiştir.
Bu seçimin kazananı bu ülkede yaşayan herkestir. Bugünden sonra yapmamız gereken, suni tartışmaları bir kenara itip, hiç vakit kaybetmeden, daha büyük bir sorumlulukla, güzel ülkemizin geleceği için çalışmaktır.
2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hep birlikte yürüyeceğiz. Güçlü ve Büyük Türkiye’nin inşası yolunda millet olarak hep beraber en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için daha fazla çalışacağız.
Milli iradenin tecellisi için sandığa adeta koşarak giden ve yüksek bir katılım sağlayan tüm Hataylı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.
Yine bu seçimde fedakârca çalışan teşkilat üyelerimize İl ve İlçe ana kademe, Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkan ve yönetimlerine, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>