BELEDİYEDEN SAMANDAĞLILARA İŞARET DİLİ EĞİTİMİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından işaret dili kursu başladı. 10 Temmuz Salı günü saat 13:00 itibari ile başlayan işaret dili kursu Samandağlı gençler tarafından yoğun ilgi gördü.

Kurs hakkında bilgi veren Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fikret Özçelik, Atatürk Mahallesi’nde bulunan çok amaçlı salonda kursun başlatıldığını belirterek; “Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in Sosyal Belediyecilik kapsamında yapılan çalışmalar ile Engelli vatandaşlarımız ile aramızdaki engelleri kaldırıyoruz. Bugün itibarı ile Atatürk Mahallesi’nde bulunan çok amaçlı salonda İşaret Dili kursumuz başladı. Yoğun talep gören kursumuza 41 kursiyerimiz ile start verdik. Kursumuz, Salı ve Perşembe günleri saat 13:00 ile 16:30 arasında verilecek olup bir buçuk ay sürecek olup kursunu başarı ile tamamlayacak kursiyerlere Katılım Belgesi verilecek. Engelli vatandaşlarımızı daha iyi anlamak ve isteklerine hızlı bir şekilde karşılık vermek adına başlattığımız bu çalışma ile engelleri birlikte kaldıracağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>