Milletvekili Türkoğlu TBMM’ye Kaydını Yaptırdı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

TBMM Genel Kurulunda Cumartesi günü yapılacak yemin töreni öncesi AK Parti’den Hatay milletvekili seçilen Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekili kayıtlarını yaptırdı ve 27. dönem milletvekili kartlarını aldı.

Kayıtların ardına konuşma yapan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, “AK Parti olarak Hatay’dan 5 milletvekili seçilip geldik. Tabii bundan sonraki yasama faaliyetlerinde daha önce olduğu gibi yasama faaliyetlerine yine eksiksiz devam edeceğiz.

Seçilen kardeşlerim ve ben, istişare ile huzur, bereket ve güzellik gayesinde Hatay ilimizdeki projeleri takip edeceğiz.

Hatay’ı en büyük 5 vilayet içine sokabilmek için ciddi projelerimiz var. Mesela bunlardan bir tanesi ‘Amanos Geçit Projesi’.

Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi modelinde ilk defa halkımızın büyük bir teveccühü ile Cumhurbaşkanımız yüzde 53 bandına yakın bir oyla seçilmiş oldu. Milli iradenin yansıması ile hem yürütme organı hem de milletvekillerimizi seçerek yasama organında milletimiz iradesini kullanmış oldu. Yemin töreninden sonra hükümet kurulmuş olacak.

Diyoruz ki ‘Güçlü hükümet, güçlü meclis.’

Hükümet ve Meclisin el ele vermesi ile de geleceğin müreffeh Türkiyesi oluşacak. Hedefimiz 2023’ler 2071’ler. Hedef; koşan bir Türkiye. Tekrar hayırlı olsun, Milletvekillerimiz de hayırlı hizmetlere vesile olur diyorum.

Siz basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler’in de eşliğiyle Hatay Milletvekilleri basın mensuplarına kabak tatlısı, kömbe kurabiye ikram etti. Milletvekili Yayman, gazetecileri Hatay’a künefe yemeğe davet etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>