AKİB, BÜYÜK VE GÜÇLÜ PAZAR RUSYA’DAN DÖNDÜ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

23. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı – ROSUPACK, 26-29 Haziran 2018 tarihleri arasında Rusya’nın Moskova kentinde düzenlenirken, fuarın milli katılım organizasyonu 4. defa Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (AKİB) tarafından gerçekleştirildi.

Fuar, Rusya ve Doğu Avrupa’nın en geniş katılımlı ambalaj ve paketleme fuarı özelliğini taşıyor. Paketleme makineleri ile paketleme üretim makineleri, hazır paket ve etiketleme, hammadde ve depolama sistemlerinde faaliyet gösteren firmaları buluşturan ve bir önceki yıl 23 bini aşkın kilometre alanda Almanya, İtalya, İngiltere, İspanya, Fransa, Finlandiya vb. 31 ülkeden 600 firma ile 20 bini aşkın ziyaretçiyi konuk eden Rosupack Fuarı’na ilgi bu sene de oldukça yüksekti.

32 Türk firmasının katılım sağladığı fuarda, toplamda 34 ülkeden 600’ün üzerinde katılımcı stantlarıyla yer alırken, sayısı 20 bini aşan ziyaretçilerin %97’sini gıda ve gıda dışı olmak üzere profesyonel alıcılar oluşturdu.

Çok büyük bir Pazar olduğu herkesçe kabul edilen Rusya’da böyle bir fuara katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren ve fuarda ilk defa stant açan firmalar, öncelikle Rusya pazarı hakkında bilgi edinip bu pazarda tutunmanın ve kalıcı olmanın yollarını ararken, geçen yıllardan tecrübeli olan firmalar kurulan yeni ortaklıklar ile pazardaki yerlerini daha da sağlamlaştırmış oldu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>