DERS KİTAPLARI GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve kontrol müdürlüğü Belediye Başkanı Mithat Nehir’in çevreye duyarlı sosyal beledicilik anlayışı çerçevesinde faaliyetlerine devam ediyor. Temiz bir gelecek için temiz çevre sloganıyla çalışan Çevre koruma ve kontrol müdürlüğü ekipleri geri dönülüm kampanyalarına ders kitaplarının geri dönüşümünü de ekledi.

Okulların kapanması ve üniversiteye giriş sınavlarına hazırlık sürecinin sona ermesi ile birlikte geri dönüşüme katkıda bulunmak isteyen duyarlı öğrencilerimizin ders kitapları Samandağ Belediyesi çevre koruma ve kontrol müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığının anlaşmış olduğu lisanslı geri dönüşüm şirketi tarafından teslim alındı.

Samandağ Belediyesi Çevre koruma ve kontrol müdürü Suat Berber:”Geri dönüşüme katkı sağlamak isteyen vatandaşlar dilerlerse geri dönüşüme gidecek kitapları Samandağ belediyesini (5121007- yada halk masası 5123107 numaralarından arayarak ) arayarak çevre koruma ve kontrol müdürlüğünü tarafından evlerinden aldırabilirler.” dedi

Samandağ belediyesince çevre koruma ve kontrol Müdürlüğü’nün geçen haziran ayında 69 ton ambalaj atığını geri dönüşüme kazandırdığı ifade edildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>