ALTYAPI HATLARINDA KAPSAMLI TEMİZLİK SÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon ana muayene bacaları ve yağmur suyu hatlarında kapsamlı şekilde temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Kanalizasyon hatlarında oluşan tıkanmaların giderilmesi adına temizlik çalışması yapan Genel Müdürlük, kent genelinden ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne gelen bildirimler sonrasında tespit edilen noktalarda temizlik yapıldığını bildirdi.

Kırıkhan ilçesinin muhtelif noktalarındaki muayene bacalarının temizlenmesi ile kötü koku ve çevre kirliliğinin önlendiğini aktaran İdare, yağmursuyu mazgallarında da temizlik faaliyetlerinin sürdüğünü hatırlatarak, Hatay’ın her noktasında kapsamlı şekilde altyapı hizmetlerinin sürdüğüne dikkat çekti.

İdare ayrıca, altyapı problemiyle karşılaşılması durumunda ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi ve HATSU’nun sosyal medya sayfalarına (Facebook, İnstagram ve Twitter) bildirilmesi konusunda çağrıda bulundu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>