ÇOCUKLAR PONY CİNSİ ATLARLA BULUŞACAK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü iş birliği ile hazırlanan ‘Pony Club Şehrimize Geliyor’ etkinliği Hataylı miniklerle buluşmaya hazırlanıyor.

Geleceğimizin mimarı olan çocukların kültürel ve fiziksel gelişimine katkı sunmak amacıyla birçok etkinliği miniklerin beğenisine sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğündeki HBB ekipleri, eğlenceli bir etkinliğe daha imza atıyor.

EĞLENCELİ ETKİNLİK 5-6 TEMMUZ’DA ANTAKYA ATATÜRK PARKI’NDA

Çocuklara hayvan sevgisi aşılamak amacıyla 5-6 Temmuz tarihleri arasında Antakya Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek olan etkinlikte minikler Pony cinsi midilli atlarını yakından tanıma fırsatı bulacak. HBB yetkilileri 5 Temmuz Perşembe günü saat 17.00’de başlayacak ve 2 gün sürecek olan ücretsiz etkinliğe, keyifli vakit geçirmek isteyen tüm çocukların davetli olduğunu belirtti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>