AKİB KOORDİNATÖR BAŞKANI UĞUR ATEŞ TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ DENETİM KURULU’NDA

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Türkiye İhracatçılar Meclisi 25. Genel Kurulu 30 Haziran 2018 tarihinde İstanbul Haliç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen İhracatçı Birlikleri TİM delegelerinin ve üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği ve 3 adayın yarıştığı Türkiye İhracatçılar Meclis’inin (TİM) 25. Genel Kurulu’nda 398 delegenin 149’unun oyunu alan İsmail Gülle TİM’in yeni başkanı seçildi.

TİM Başkanı ile birlikte 3 kişi de TİM Denetim Kurulu üyeliğine seçilirken, AKİB Koordinatör Başkanı ve Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı A.Uğur Ateş de dört seneliğine TİM Denetim Kurulu üyeliğine seçildi.

– Gülle’nin çok büyük başarılara imza atacağına dair inancım tam

TİM Denetim Kurulu üyeliğine seçilen Ateş, TİM Başkanı seçilen İsmail Gülle’ye yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, Gülle’nin çok büyük başarılara imza atacağına dair inancını dile getirdi. Ateş, Gülle ve ekibinin yaptığı çalışmalarla, ülkemizin çeşitli illerinde bulunan 59 ihracatçı birliğinden, yaklaşık 70 bin ihracatçının çatı örgütü konumundaki TİM`i ve Türkiye ihracatçılarının yararlarını gözetmek için kurulan ve yaklaşık 78 yıldan beri ihracatçının yanında olan İhracatçı Birlikleri’ni Türkiye’nin ilgi ve cazibe merkezi haline getireceğine dair düşüncelerini paylaştı.

– Elimizden geleni yapmaya hazırız

İhracatçılarımızı en iyi şekilde temsil etmek ve ihracatçıların yaşadığı her türlü sorunu eş zamanlı olarak aktarıp acil çözümler üretebilmek adına geçen dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de TİM Yönetim Kurulu ile birlikte çalışarak ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekleyen Ateş, “Başkanımız Sayın Gülle önderliğinde her sektörden arkadaşlarımızla bu yolda ilerlemeye, tüm yönetim kurulu başkanlarıyla işbirliği içerisinde ihracat potansiyelimizi artırarak, ülke ihracatına katkı sağlamaya hazırız” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>