SAMANDAĞ HEPİMİZİN VE SAMANDAĞ’I TEMİZ TUTACAK OLAN BİZLERİZ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çürümüş ve bozulmuş olan konteynırların tamiratları yapılarak, konteynırlar uygun hale getirildi ve kullanılamayacak durumda olan konteynırların yerine yenileri yerleştirildi. Ayrıca, sivrisinekle mücadele kapsamında dezenfektan uygulamaları devam ediyor.

Samandağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada; “ Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in talimatları ile daha temiz ve daha sağlıklı bir ilçede yaşamak için var gücümüzle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlçemizde kullanılamayacak durumda olan çöp konteynırlarının erine yeni çöp konteynırlarını yerleştirdik. Zarar görmüş konteynırların ise tamiratlarını yaptık. Ayrıca, dezenfektan uygulamaları ilçemizin bütün mahallelerinde tamamlanmış olup 2. Etap dezenfektan uygulamalarına ara vermeden tekrar başladık.

Özellikle yaz aylarında artan nüfus yoğunluğu ve dışarıdan gelen vatandaşların artışıyla çöp miktarında da belirgin miktarda artış gözlenmektedir. Çöpler çöp kamyonlarımız ile her gün toplanmakla birlikte, konteynırlarımızın kokmaması ve vatandaşlara rahatsızlık vermemesi için çöplerin belirli saatlerde ve uygun bir şekilde poşetlenerek çıkartılmasını vatandaşlarımızdan önemle rica ediyoruz. Bu çevre hepimizin. Samandağ hepimizin ve Samandağ’ı temiz tutacak olan bizleriz..” ifadelerine yer verildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>