MİLLET KARAR VERDİ GÜVEN VE İSTİKRAR DEVAM EDECEK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love


24 Haziran seçim sonuçları vatanımıza milletimize ümmetimize hayırlı uğurlu olsun. Halkımız bir kez daha teveccühünü AK Partiden yana ve Şahlanışın adı olan Cumhur İttifakıyla birlikte Recep Tayip ERDOĞAN’dan yana gösterdi.  


Hatay, Büyük Güçlü Türkiye yolunda 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak için “Vakit Hatay Vakti” “Vakit Şahlanış Vakti” dedi.
Türkiye’nin ve Dünya’nın lideri Recep Tayip ERDOĞAN’la birlikte aziz milletimize hizmet etme şerefini bizlere bahşeden rabbime hamdolsun. Bu şerefi bizlere layık görüp teveccüh gösteren Hatay halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Seçim sürecinde ev ev dolaşıp, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Gece gündüz demeden çalıştık. Ama asıl iş bundan sonra başlıyor. Sırtımızda halkımızın hizmet emaneti var. Bu emaneti beş yıl boyunca en güzel şekilde koruyacağımızdan, Hatay’ın gerçek anlamda vekili ve hizmetkârı olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Hatay’ı karış karış dolaşırken halkımız bize bu zaferin müjdesini zaten vermişti. Gözlerde muhabbet, dillerde Recep Tayip ERDOĞAN ve AK Parti sevdası vardı. AK davanın  “Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Millet” ülküsüyle; erdem, irade ve cesaretle şahlanışa geçeceğine dair tek bir şüpheleri yoktu. Bizlerden istenen tek şey ise her daim hasbihal edilmek üzere ziyaret edilmekti. Şunu temin ederiz ki bu aziz milletimize sadece Ankara’dan hizmet etmekle kalmayacağız, her daim onları ziyaret edeceğiz, hasbihal edip dertlerini dinleyeceğiz ve çözüm üreteceğiz.


Farklı inançtan ve mezhepten insanların bir arada, özgürce yaşadığı; barışın, hoşgörünün ve medeniyetin başkenti Hatay’a yakışır bir şekilde sen ben demeden herkese gönlümüzü ve kapımızı açacağımız andımız olsun.

Bu süreçte bizlerle AK Dava adına gece gündüz demeden çalışan Hatay İl Başkanımıza, AK Parti Hatay Milletvekili Adaylarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, Milletvekili Aday Adaylarımıza, bu davanın kadim neferlerine, gönül dostlarına; bizlere destek olan Kadirşinas Hatay halkına ve aileme sonsuz şükranlarımı sunarım.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>