CHP ,KURTDERESİ MAHALLESİNDE HALK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTTİRDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

21 Haziran Perşembe Günü saat 19.00’da Kurtderesi mahallesinde halk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Milletvekili Adayı Serkan Topal,Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,CHP Samandağ İlçe Teşkilatı Başkanı Turgay Abacı, Chp il yöneticisi Mithat Serin, Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Nehir konuşmasında , Cumhurbaşkanlığı için Muharrem İnce , Genel Seçimde de Partisi CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedi.

Milletvekili Adayı Serkan Topal,24 Haziran günü yapılacak seçimde CHP’nin iktidar olacağı,Muharrem İncenin Cumhurbaşkanı Seçileceğini belirterek ,Kurtderesi mahalle halkına sn.İnce ve.Sn . Kılıçdaroğlu ile seçim sonrası Samandağ ilçesine ziyaret edeceklerinin sözünü verdi.

CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı ,CHP’nin ülkenin sorunlarının çözümünde öenmlibir rol üstelendiğini ve Milletvekili Serkan Topal’ın çalışkanlığı ve yaptığı çalışmalarla Hatay halkına öenmli hizmetler yaptığını belirtti. Partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı İnceye destek istedi.

Toplantı coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>