VAKİT HATAY, VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay’ı bir uçtan bir uca karış karış geziyor, sıkılmadık el, kazanılmadık gönül bırakmıyoruz.

24 Haziran seçimleri, seçimlerden bir seçim değil; bir kader ve bir karar seçimidir.

24 Haziran seçimi, Türkiye’de istikrarın ve refahın devamı, 16 yılda Reisimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti ile elde edilen kazanımların korunması, 2023’lerin, 2053 ve 2071’lerin; yani istikbalin inşası için bir karar anıdır.

24 Haziran seçimi; referandumda halkımızın EVET yönünde karara bağladığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin artık tatbik edilmek suretiyle, emin ellerde hızlı, etkin karar alma modelini işleterek, hizmetleri 3’e, 5’e katlama için bir imkan ve bir fırsat sunmaktadır.

24 Haziran seçimleri; koalisyonlar, darbeler, muhtıralar, siyasi-sosyal-ekonomik krizler, faili meçhul cinayetler, terör şebekeleri ve sağ-sol kavgalarında enerjisi ve gücü sömürülen Eski Türkiye ile kararlı ve istikrarlı bir yönetimin öncülüğünde sağlıktan, ulaşıma; milli savunma sanayinden, eğitime kadar her alanda kalkınan ve gelişen, 2023’lerin büyük gücü, 2071’lerin süper gücü olma hedefiyle yola çıkan Yeni Türkiye arasında bir karar, bir kader seçimidir.

“İSTANBUL’UN FETHİ GİBİ NİCE ZAFERLER BİZİ BEKLER”

600 yıl boyunca 3 kıta, 7 iklim, 110 devlet ve 72 millete adaletle hükmeden cihan devleti Osmanlı’nın ve hülasa 16 imparatorluk kurmuş şanlı ecdadın mirasını devralan ve Balkanlardan, Kafkaslara; Ortadoğu’dan, Kuzey Afrika’ya kadar etrafı ateş çemberi olan Türkiye, bölgesinde ve küresel ölçekte adeta bir istikrar adası, bir güven limanı, dünya mazlumlarının, mahzunlarının dergâhı ve sığınağı bir ülkedir.

Doğu Türkistan, Kerkük, Bağdat, Şam, Gazze, Batı Şeria, Saray Bosna, Arakan’ın ve daha nice mazlum coğrafyaların nazarlarını diktiği, nabızlarının attığı ve kalplerinin ortak çarptığı yer olan bu şanlı memleket, zalime ve düşmana korku, mazluma ve kimsesize güven verir.

Kürşat’ın 40 atlısı kadar Çin orduları karşısında cevval, Selahattin Eyyubi’nin aslanları kadar Haçlı karşısında cesur, Baybars’ın akıncıları kadar Moğol karşısında yiğit, Fatih’in kutlu ordusu kadar Bizans karşısında cengâver olan, güç ve ilhamını şanlı tarihinden alan bu aziz millet, şimdi yine bir yol kavşağındadır.

Selahattin’in Kudüs’ü, Fatih’in İstanbul’u fethi gibi bu necip milleti yine kutlu zaferler ve büyük fetihler bekler.

AK Parti ile fetih, gönüllerde başladı. Bu fetih hareketinin kaynağı, Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye nasihatinde yerini bulan “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışıdır.

İnsanı merkeze alan, insan odaklı bir yönetim anlayışı ile yola çıkan AK Parti, 16 yıllık iktidarında koalisyonların bıraktığı enkazları birer birer kaldırarak Türkiye’yi düzlüğe, aydınlığa çıkardı.

“KOASİYON; YÜKSEK FAİZ, BÜYÜK ENFLASYON VE İŞSİZLİK DEMEK”

98 yıl önce kurulan TBMM çatısı altında 64 hükümet görev başına geldi.

Eski Türkiye’de bu, her hükümetin ömrünün 1,5 yıl olması demekti.

Milletin memleketi 4 yıl yönetmekle yetkilendirdiği koalisyon hükümetleri, 1,5 yıl görev başında kaldı.

Hizmetler bağlamında ne 4 yıllık plan ve proje yapmaları ne de o yapamadıkları plan ve projeleri uygulamaları mümkün olmadı.

Hangi partiden olursa olsun, bu memlekette taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun.

Lakin Türkiye’de ne zaman bir hükümet tek başına iktidarsa, işte o vakit kalkınma başladı ve hizmet ve projeler hayata geçti.

Ne vakit koalisyon hükümetleri görev başına geldi, işte o zaman Türkiye’de istikrarsız yönetimlerin yarattığı güvensizlik ortamında yatırımcı sisli-puslu, belirsiz havadan ürktü ve yatırımlar geri çekildi, faizler yükseldi, borsa çöktü, enflasyon ve işsizlik oranları tavan yaptı.

Eski Türkiye’ye dışarıdan yön tayin eden IMF, Financial Times, Derecelendirme Kuruluşları gibi küresel güçlerin medya, finans alanlarındaki sacayakları ve taşeron terör örgütleri ile gizli ve açık müdahaleler; ülkede kan, gözyaşı, ekmek ve yağ kuyrukları, batık bankalar, başörtüsü zulmü, farklı olana asimilasyon, darbeler, seçilmiş başbakana ve yaşı 18 altı olan körpecik gençlere idamlar, faili meçhul cinayetler, insanlık dışı işkenceler, büyük enflasyon oranları, yüksek faizler, kafaya atılan yazarkasalar ve anayasa kitapçıkları, sağ-sol çatışmaları anlamına geliyordu.

Eski Türkiye ile geçtiğimiz yüzyıl, kayıp yıllardı.

AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi ile birlikte artık yeni yüzyılın Türkiye’nin yüzyılı olacağına yönelik umutlar yeşerdi.

Zira artık 5 yıllık, 10 yıllık ve hatta 100 yıllık plan ve programlar yapan, her alanda 2023’lerin büyük gücü, 2071’lerin süper gücü olmaya namzet bir ülke ideali ortaya koyan Yeni bir Türkiye var.

Yaşlılık, dul, engelli, hasta bakıcı maaşı, evde bakım hizmeti ve hülasa her türlü sosyal yardımlar ile mahzunlarını gözeten sosyal devlet; Altay Tankı, Milgen Savaş Gemisi, Anka İnsansız Hava Aracı, Göktürk Uydusu, Atak helikopteri ile kendi yerli silahlarını üreten güçlü devlet; hızlı tren, Marmaray, Amanos Tüneli, Kanal İstanbul, Mersin-Kıbrıs Su Tüneli gibi sayısız çılgın projelere imza atan hizmetkar devlet; yargı paketleri, 16 nisan referandumu gibi nice reformasyonlarla her bir vatandaşın kendini bu ülkenin eşit birer yurttaşı olarak hissettiği, vatandaşların sen “SSK’lısın sen Bağkurlusun” diyerek sağlık hizmetlerinde ayırt edilmediği, darbeci, vesayetçi, cuntacı, paralelci, terör kimlikleri ile zaman zaman değişkenlik gösteren güçlünün hukukunun sona erip hukukun gücünün ikame edildiği adil devlet; hastaneler, barajlar, havaalanları, duble yollar, üniversiteler ile her bir sathı imar ve mamur edilen refah devlet liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın mihmandarlığında AK Parti’nin eseridir.

“SÖYLEDİĞİMİZİ YAPTIK, YAPAMAYACAĞIMIZI DA SÖYLEMEDİK”

Son 16 yılda yapılanları bir şahlanış dönemi ile taçlandırmak, 24 haziran seçimlerinde temel misyonumuz olacaktır.

Birçok zorlu hedefe ulaşmanın yanında, geçmişte milletimizin elinden alınmış olan özgüvenini yeniden ona teslim etmiş olmanın ve siyasete yeniden itibar kazandırmanın mutluluğu bir başkadır.

16 yılda Türkiye’ye kazandırdığımız kalıcı eserler, halkımıza sunduğumuz hizmetler ve geleceğe dönük yatırımlarımızla konuşulduk.

Söylediğimizi yaptık, yapamayacağımızı söylemedik.

Böylece güveni inşa ettik ve sağlamlaştırdık.

Geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerimizin dilinde; esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün, işçimizin, memurumuzun, sanayicimizin kendine güvenen bakışlarında; kadın ve erkek tüm halkımızın gönlündeyiz.

Bizler sadece hizmet üreten değil; aynı zamanda sorunları yerinde dinleyen, milleti ile kucaklaşan, hemhalleşen, dertleşen, insanımızın gönül eşiğine giden yolları sürekli arşınlayan bir hareketiz.

Sırça köşklerden halka tepeden bakan, halkı tepeden inmeci bir yaklaşımla dizayn etmeye kalkan, bugün var yarın yokçulardan, seçimden seçime bir görünüp bir kaybolanlardan değiliz.

Sadece Türkiye’nin değil; 4 milyonluk üye sayısı ile dünyanın da en kalabalık kadın organizasyonunu oluşturan AK Parti Kadın Kollarımız, hanelerindeki ve toplumdaki sorumluluklarını, teşkilatlarımızın yükü ile birlikte taşıyan cefakârlık ve fedakârlık timsalidirler.

24 haziran seçimlerinde Kadın Kolları’nın Hatay’dan tüm Türkiye’ye güçlü bir ses vereceğine yürekten inanıyoruz.

Hareketimizin en zinde ve dinamik unsuru olan AK Gençlik ise, her zaman övünç kaynağımız ve medar-ı iftiharımızdır. Hatay’ımız da AK Gençliğin liderine yakışan şekilde özveri ve üstün gayretlerle ortaya koyduğu çalışma, bizim de motivasyon kaynağımızdır.

Hatay’da sandık görevlisinden; belediye meclis üyesine; mahalle başkanlarından, belediye başkanlarına, ana kademe yönetim kurulu üyelerinden hülasa tüm AK neferlere ve Erdoğan sevdalılarına kadar tüm teşkilatımız kıyamda ve reisinin dimdik yanındadır.

TÜRKOĞLU: Hatay’da EN AZ 6 Milletvekili Çıkarırız

AK Parti kuruluşundan bu güne geçirdiği 5 genel seçim, 3 yerel seçim ve 3 referandumda oyunu katlayarak arttırmış ve bir rekora imza atmıştır.

Şüphesiz bu başarıda en büyük pay sahiplerinden biri olan kadınlarımızın ve gençlerimizin emeği ve gayreti büyüktür.

24 Haziran seçimleri ile Yeni Türkiye yolunda çok önemli bir viraja giriyoruz.

Bu seçimde hedefimiz; liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı yapmak, Türkiye’de 330’un üzerinde, Hatay’da ise en az 6 milletvekili çıkararak yeni anayasa yapabilecek bir meclis aritmetiğini elde etmek ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın elini güçlendirmektir.

24 Haziran’daki genel seçimde Türkiye’nin tarihi, geleceği oylanıyor.

Bu siyasi istikrar ve huzur ortamı devam etmezse, 2023’lerin Türkiye’sinin yerine; 2001’lerin ekonomik krizleriyle boğuşan, 1980 ve 1960’ların darbeler dönemi ve vesayetçi yönetimleri ile idare edilen, 1990’lı yılların terör ortamına sürüklenen Eski Türkiye konumlanabilir.

Şu an Türkiye’nin etrafı ateş çemberi. Birçok ülke ekonomik krizle, bazıları siyasi krizlerle boğuşmakta. 15 Temmuzda hain FETÖ ile emellerine ulaşamayan ser güçler Suriyenin kuzeyinde bir terör koridoru kurmak ve Türkiye’yi kuşatmak istemekte. Bu dönem hepimizin siyaset üstü düşünmesi gereken bir dönemdir.

Biz birbirinden kıymetli projeler ve AK hizmetleri bir bir hayata geçirerek gelişmişlik endeksinde 81 il arasında Hatay’ımızı ilk 5 il arasında konumlandırmayı hedefliyoruz.

Türkiye’mizi 2023’lere güvenle taşıyarak kalkınmış, refah toplumunun hakim olduğu, adalet mekanizmasının tam anlamıyla tahkim olduğu, bireysel hak ve özgürlüklerin korunduğu çağdaş, müreffeh, bölgesinde ve küresel ölçekte öncü ve lider bir Türkiye’yi hayal ediyoruz.

Aziz milletimiz takdir buyurur ise, 24 Haziran sonrasında da aziz milletimizin hizmetkârı olmanın bahtiyarlığını yine yaşayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerimizin Hatay’ımız, Türkiye’miz, Türk-İslam Alemi ve Tüm İnsanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor; Güçlü Meclis ve Güçlü Hükümet ile İnşa ve İhya Edilecek Geleceğin Büyük, Müreffeh ve Güçlü Türkiye’si Yolunda Karar da Milletin, Söz de Milletin diyorum.

VAKİT HATAY VAKTİ
VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>