SAMANDAĞ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ BAŞKANI MAHMUT HOCAOĞULLARI VE SANAYİ ESNAFI BAŞKAN NEHİR’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mahmut Hocaoğulları ve Sanayi esnafı Başkan Nehir’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mahmut Hocaoğulları,Saldırıyı kınadığını ve bu saldırıyı ,şiddeti meşrulaştırmaya çalışanları lanetlediğini ifade etti.

Başkan Nehir, Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mahmut Hocaoğulları ve yönetimine ve üyelerine teşekkür etti.

Başkan Nehir: “ Toplumda sıkıntı ve çürümeler var ancak bunları aşmak bizim görevimiz. Elimizden ne geliyorsa gençlerimizin, vatandaşlarımızın daha medeni, daha eğitimli, sorunlarını iletişimle, sözle ifade edebilecek noktalara gelmeleri için çalışacağız. Herkes hata yapar ama hatadan dönmek, yanlıştan dönmek erdemdir. Önemli olan orada bakmak. Biz Tomruksuyu halkıyla kardeş olmaya devam edeceğiz. Oradaki insanlar bizim amcalarımız, ağabeylerimiz, teyzelerimiz, çok sevdiğimiz insanlar. Ama böyle bir olay yaşandı. Bugün bize yapıldı. Umarım bir daha hiç kimseye olmaz. Sizlerin bu tepkisi, bu refleksi çok önemli. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Hocaoğulları; “bu yapılan yanlış ilçemize ve bize yapılmıştır. Bunu yapanları kınıyoruz. Samandağ Sanayi Sitesi Kooperatifimiz ve üyelerimiz adına Başkanımıza büyük geçmiş olsun diliyoruz. “ ifadelerine yer verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>