KIRIKHAN MEMUR SEN KONFEDERASYONU KIRIKHAN İLÇE TEŞKİLATI VE ÜYELERİ SABAH KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kırıkhan Memur Sen Konfederasyonu Kırıkhan İlçe Teşkilatı tarafından 19.06.2018 tarihinde Kırıkhan Cevher Dudayev Aile Çay bahçesinde “Yetkide İstikrar ve Birlik Beraberlik” temasıyla düzenlediği sabah kahvaltısına 500 ün üzerinde üye katıldı.

Kırıkhan Memur-Sen Konfederasyonu ile Sağlık-Sen İlçe Başkanı Süleyman ÇOLAK, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Zihni ÖZDİL, Diyanet Sen İlçe Başkanı Ahmet KÖSE, Büro Memur-Sen İlçe Başkanı Mitat ALTUN, Bayındır Memur Sen İlçe Başkanı Hamit BEBEK, BEM Bir Sen İlçe Başkanı Hakan GÖKTEPE  ve İl Başkanı Murat BAŞAR, TOÇ Bir Sen İlçe Başkanı Ali VARLIBAŞ

Kumlu Sağlık Sen İlçe Başkanı İbrahim UÇUCU, Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesi Temsilcileri Refik SARSICI ve Hanifi PERİŞANOĞLU tarafından düzenlenen “Yetkide İstikrar ve Birlik Beraberlik” temalı kahvaltı programına; Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin YAYMAN, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Memur Sen İl Başkanı Hasan URHAN, Eğitim Bir Sen İl Başkanı İsmail KARAMAN, Sağlık Sen İl Başkanı Fatih Feleytun GÜNÇ, Bayındır Memur Sen İl Başkanı Hüseyin TUTAL, Milli Eğitim İl Müdürü Kemal KARAHAN, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Belediye Meclis Üyeleri, Kırıkhan Ak Parti İlçe Başkanı Ömer ERDAL ÇELİK ve Yönetimi ile Kırıkhan Daire Müdürleri ve Memur Sen’e bağlı üyeler katılım gösterdiler.

Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak 24 Haziran seçimlerinin ülkemizin geleceği açısından çok önemli olduğunu, 15 yıllık Ak Parti döneminde yapılan iş ve hizmetlere bakılarak vatandaşların oylarını ona göre vermesi gerektiğini, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşabilmek için, ülkemize ve bölgemize yapılacak olan yatırımların artarak devam etmesi için Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnızlaştırmadan ekibiyle birlikte, Milletvekilleriyle birlikte meclise gönderilmesi gerektiğini ve 24 Haziranda sandıkların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak partiye vurulmuş pusulalarla doldurulması gerektiğini ifade etti.

 “MEMUR-SEN YETKİDE İSTİKRAR”

Kırıkhan Sağlık-Sen İlçe Başkanı Süleyman ÇOLAK, programda yaptığı konuşmada; “27 Mayıslardan, 12 Eylüllerden, 28 Şubatlardan, 15 Temmuzlardan bugüne geldik. Anayasal zemini olmadan kurulduğumuz zamanlardan, toplu sözleşmesiz emek mücadelesi verdiğimiz yıllardan, birlerle başlayıp küçük bir odaya sığdığımız günlerden, bugün toplu sözleşmeli günlere, 1.010.037 üye sayısına ulaştık. Memur sendikacılığında “bir numara” olmamızı sağlayan, Kamu görevlileri sendikacılığına yol açan, omuz veren, itibar kazandıran teşkilatımızın yiğitlerini üyelerimizi saygıyla selamlıyorum. Yetkide İstikrar temalı teşkilat buluşmamızı katkı sunan, bugün buraya bir ve beraber olmaya gelen herkese çok teşekkür ediyor, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Ebediyete intikal etmiş kurucularımıza, yöneticilerimize, üyelerimize, Allah yolunda canını seve seve teslim etmiş tüm şehitlerimize yüce Rahman’dan rahmet diliyor, gazilerimize selam ile minnetlerimi sunuyorum.

Bu Millet 7 düvele karşı ayağı çıplak, eli çıplak savaşarak nice bozgunlardan selamete çıktı. Zorlu zamanlardan geçiyoruz. İslamiyete, imanımıza saldırıyorlar, Ruhumuza vuruyor, Değerlerimize ve irademize hücum ediyorlar. Başaramayacaklar! Diz çökün! dediler, dikeldik! Alçalın! Dediler, yükseldik! Susun! dediler haykırdık! Baktılar ki zorla olmuyor zer’i devreye soktular. Para oyunları, kur tezgahları, güven bunalımları ile yükleniyorlar. Gemiyi terk etmemizi istiyorlar! Gemi Türkiye’dir, namustur, vatandır. Parayla almadık ki bu vatanı para için satalım. “İnsana sadâkat yaraşır görse de ikrah yardımcısıdır. 

Memur sen olarak kamu görevlilerinin hakkını hukukunu korumak, emeğini değerli kılmak, ekmeğini arttırmak için çeyrek asırdır soylu mücadelemizi yürütüyor, ter akıtıyoruz. Bütün hizmet kollarında da Memur-Sen’e üye sendikalarımız yetkilidir. Bu, Memur-Sen açısından yetkide istikrardır. Bu, emekçilerin gözünde itibar, Memur-Senliler için iftihardır. Biz Türkiye genelinde 1.010.037, Hatay da 16.407, Kırıkhan’da 1.580 üyemizle hakkın, adaletin, ümmetin, milletin, Türkiye’nin yanında durduk durmaya da devam edeceğiz. Millete hizmet, hakka hizmet fikrinin yanında yürüdük. Köhne ve karanlık geçmişi değil, aydınlık geleceği temsil edenleri yoldaş edindik. 16 Nisan’da istikrar dedik, istikbal dedik, istiklal dedik bugün de 24 Haziran seçimleri için aynı şeyleri söylüyoruz.

Yıllarca emek verdiğimiz kazanımlarımıza gözümüz gibi bakamazsak, gözümüzün yaşına bakmazlar! 16 Nisan’da kazandıklarımızı 24 Haziran’da kaybetmemek temel ölçümüz olacak. 24 Haziran’da milletle ihtilafı olanları değil, milletle irtibat kuranları, Zalime sırdaş olanları değil, mazluma yoldaş olanları tercih edeceğiz. Bizle aynı ufka, aynı geleceğe bakan Aynı istikamette yol alanlarla yürüyeceğiz. 

15 Temmuz işgal ve darbe girişimi karşısında hesapsız ve tereddütsüz bir şekilde ilk meydanlara çıkan, teşkilat olarak ihanetin karşısında doğruluğun, işgalin karşısında direnişin, komplonun karşısında teyakkuzun, hesapların karşısında hesapsızlığın teşkilatı olarak davamız millet, ümmet ve vatan davasıdır. İlahi Kelimetullah davasıdır. Rızai ilahiyeyi alemi nizama yaymaktır. İfşada karşı ıslah, cahiliyeye karşı bilgelik davasıdır. Yok etme değil, yaşatma, vurgunculuğun karşısında alın teridir. O halde bereketi ve heybeti daha da büyütmek için ya Bismillah deyip saatin zembereğini yeniden kurmak vaktidir. Ey ekmeğin, emeğin ıslahın, tevhidin, bilginin erleri! Sizlerde adil ve müreffeh bir dünya için tek başına beklemeyi değil yan yana durmak, kol kola girerek bereketlenmeyi ve örgütlenmeyi seçtiniz. Malik Bin Nebi ruhumu değiştir tarih değişsin demiştir.” Dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>