SAMANDAĞ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ BAŞKAN NEHİR’E YAPILAN MENFUR SALDIRIYI KINADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediye meclis üyeleri Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e yapılan fiziki saldırı ile açıklamada bulundular. Basın açıklamasını Samandağ Belediye Başkan Vekili Meltem Ahraz Nural okudu.

Başkan Vekili Nural tarafından meclis üyeleri adına yapılan açıklamada:”7 Haziran Pazar Günü 08.30 sıralarında Tomruksuyu mahallesinde bulunan bir türbede Samandağ Belediye Başkanı Sayın Mithat Nehir bayram namazı çıkışı Selahattin Akar adlı vatandaş tarafından saldırıya uğramıştır.Samandağ belediye başkanı seçildiği ilk günden bu tarafa,Samandağ’ın çağdaş ve huzurlu bir ilçe olması için çalışan ve bu gerçek tüm ülke kamuoyu tarafından bilinen Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in uğradığı bu menfur saldırı kabul edilemez.Olay sırasında Selahattin Akar isimli şahıs Belediye Başkanımız sn. Mithat Nehir’e Yumruklu saldırıda bulunmuştur.Tomruksuyu halkının Başkan’a siper olması sonucu daha ciddi yaralanma olmamıştır.Bir Kardeşlik,hoşgörü,huzur,barış kenti olarak bilinen Samandağ’da sıklıkla yaptığı gibi, yanında koruması olmadan dolaşan Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, seçildiği 2009 yılından bu yana ilk kez böyle bir saldırıya maruz kalmıştır.Bu saldırı bizlere, Samandağ halkına yapılmıştır. Halk iradesine karşı yapılmıştır. Bu tür tehditler ve saldırılar Başkanımızı ve bizleri asla yıldıramaz. Halkımızın menfaatleri her şeyin üzerindedir. Bu saldırılar Samandağ sevdası ile hemşerilerine hizmet etmekten başka hiçbir gayreti ve amacı olmayan bizleri asla yıldıramayacaktır.Partimizin ilkeleri ışığında Hak ,Hukuk,Adalet mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğiz. Belediye Başkanımızın yanındayız. Başkanımıza ve tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. ,Başkanımızın sağlığıyla ilgili herhangi bir olumsuzluk yoktur, olayla ilgili yasal işlemler başlatılmış olup, yetkili merciler konuyla ilgili bilgilendirilmiştir.Kamuoyunun bilgisine sunulur.”ifadelerine yer verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>