24 HAZİRAN TARİHİ ÜLKEMİZ İÇİN BİR MİLAT

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ülkemiz için çok büyük bir öneme haiz seçimlerin arifesinde olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, seçim çalışmaları kapsamında Suçıkağı Mahallesi Muhtarı Mehmet Kurtar’ı ziyaret ederek mahalle halkı ile bir araya geldi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

24 Haziran seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Çalışmalarımız kapsamında mahalle muhtarlarımızı ziyaret ediyor,24 Haziran seçimleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuyoruz.24 Haziran seçimlerine doğru yaşadığımız bu bayram havasının devam edeceğini de net bir şekilde görüyoruz. Her dokunduğumuz her selam verdiğimiz her sohbet ettiğimiz hemşerimiz yarınlara daha umutlu daha inançlı bir şekilde AK Parti’yle birlikte bakmakta ve bizlere tam destek vermektedir, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

DURMAK YOLA DEVAM

Başkan Seyfi Dingil ,”İnşallah 24 Haziran akşamı seçimden zaferle çıkacağız. Çok çalışarak bu yoldan sapmadan davamıza ve insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizlere büyük bir teveccüh göstererek yaklaşan ve destek olan bütün İskenderun halkına teşekkür ediyoruz. Her kesimden her insanın elini sıkmaya, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları anlatmaya çalışıyoruz.”diye konuştu.

Suçıkağı Mahallesi Muhtarı Mehmet Kurtar ve mahalle halkı da ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>