Muharrem ince ye destek Kırmızıoğlundan

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Cumhuriyet Halk partisi Hatay Milletvekili adayı Riyat Kırmızıoğlu Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret edere onlarla sohbet etti. Parti Gençlik kolları ve kadın kolları ile birlikte çıktığı sanayi sitesi ziyaretinde yoğun ilgi gören Memleketin sevdiği isim Riyat Kırmızıoğlu partililerle birlikte çıktığı sanayi ziyaretinde esnafın yoğun ilgisini gördü. Tüm esnafa tek tek giden ve elini sıkarak Kendisi ile Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem ince ye destek isteyen Kırmızıoğluna esnaf destek sözü verdi. Ziyaret sırasında Bazı esnaflar ise Bu kez sana söz veriyorum ki oyum senindir bu güne kadar chp ye oy vermedim ama şimdi sana bir sözüm var ve bu dönem oyumu sana vereceğim dedi.


Cumhuriyet halk partisi Hatay Milletvekili Adayı Riyat Kırmızıoğlu ,bugün sanayi esnafını ziyaret ederek onların gözlerine bakarak ellerini tutmak ve memleket hakkında ki düşüncelerini öğrenmek fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. Bir çok arkadaşımıza erişmeyiz çünkü çok geniş bir esnafımız var ama şunu çok iyi biliyoruz ki bir çok sanayi esnafı maalesef ki bu güne kadar hak ettiğini alamamıştır. Herkes oturup müşteri bekliyor durumun böyle olması da bizleri üzüyor. Cumhuriyet Halk partisi iktidarı döneminde esnafımızın yüzü gülecek. Esnaf bakanlığımızı kuracağız. Küçük ve orta öölçekli esnafımıza vereceğimiz hem SGK hemde vergi desteği ile inşallah Anadolu şahlanacak ve dolayısıyla esnaf şahlanacak dedi.
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince’yi yüzbinlerce Hataylı bekliyor. Hatay ziyaretinde hem ülkeye hemde bölgeye dair açıklamalar yaparak çok özel ve güzel şeyler söyleyecek. Muharrem ince bey bu ülkenin civanmert delikanlısı yalovadan çıktı. 81 ile ve 81 Milyona hitap edecek şekilde ince ince aklıyla dokunarak bu ülkeyi ilmik ilmik dokuyarak geliyor. Şunu da unutmayalım sanayi esnafı bizler muharrem ince gibi gezmeye çalışıyoruz ve Hatay’ın muharrem incesi olmaya da ben adayım dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>