MHP, ALTINÖZÜ’NDE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Hatay Milletvekili Adayları ve teşkilat mensupları, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekilliği seçimine sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hatay’ın her yerini dolaşan ve vatandaşa cumhur ittifakını ve MHP’nin haklı davasını anlatan ülkücüler, gönülleri fethetti.

MHP Hatay Milletvekili Adayları Lütfi Kaşıkçı ve Orhan Mursaloğlu, MHP Antakya İlçe Başkanı Niyazi Öztürk, MHP Altınözü ilçe başkanı Adem Türk, önceki dönem MHP Altınozü Belediye başkan adayı Mehmet Yüksek ve çok sayıda teşkilat mensuplarının katılım gösterdiği Altınözü ilçesi programında Yarseli, Ziyaret, Mayadalı, Keskincik, Kansu, Toprakhisar ve Boynuyoğun mahallelerinde vatandaşla bir araya geldiler.

Gittikleri her yerde sevgi seli ile karşılanan MHP Milletvekili Adayları ve teşkilat mensupları, vatandaşın gönlünde taht kurdu.

Altınözü’nde halkın MHP’ye gösterdiği teveccühten dolayı mutlu olduğunu ifade eden MHP Hatay 1.sıra milletvekili adayı Lütfi Kaşıkçı, şunları söyledi: “Cumhur İttifakı, Türkiye’nin önündeki büyük engelleri de çözeceğine inanıyoruz. Sayın Erdoğan ve Sayın Bahçeli’nin bir araya gelip omuz omuza vermesiyle inşallah dosta güven düşmana korku çıkacaktır. Biz bu ittifakın 24 Haziran’dan sonra da devam etmesini istiyoruz. Hal böyleyken Allah’ın izniyle gezdiğimiz her yerde hem sayın Erdoğan’ın şahsına hem de sayın Devlet Bahçeli’nin şahsına büyük ilgi var.” Dedi.

Bu seçimin, Türkiye’nin Suriye gibi olmaması için ‘cumhur ittifakı’nın bir mücadelesi olduğunu söyleyen Kaşıkçı, “Biz sayın Erdoğan MHP olarak helal oylarımızı vereceğiz. Eğer bir hak varsa, bir adalet varsa o gün iki lideri de sevindirmek gerekmez mi? Sayın Erdoğan’a nasıl oy veriyorsak, Sayın Devlet Bahçeli’ye o helal oylarını vermelerini rica ediyorum.” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>