AYNI HATAYI BİR DAHA ASLA YAPAMAYIZ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

AK Parti Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet yürüten Tufan Demir Çelik A.Ş.’ye ziyarette bulundu.

TUFAN: HATAY’IN 1 NUMARASINI AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUK

Tufan Demir Çelik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Türkoğlu’nun bir hizmet aşığı ve bir Hatay sevdalısı olduğuna vurgu yaptığı açıklamasında; “15 Temmuz Gazisi ve Hatay’ın bir numarası Sayın Hacı Bayram Türkoğlu’nu işyerimizde ağırlamaktan büyük onur duyduk. Daha evvelde şirketimizi ziyaret ederek çalışanlarımızla bir araya gelen gazi vekilimize ilgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Tufan Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ve çalışanları ile ögle yemeğinde bir araya gelen Milletvekili Türkoğlu, AK Parti’nin Türkiye için hayal, plan ve hedeflerini aktardığı buluşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Türkoğlu, “İstikrar ve güvenin teminatı liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde şahlanan Türkiye’miz için AK Parti; kökü mazide, gözü atide olan, süreklilik arz eden bir hareketin, bir davanın, Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet Çınarının kollarından biridir. AK Parti; ekonomide, siyasette güvenin, istikrarın tek adresidir.” dedi.

TÜRKİYE EKONOMİSİ 7.4 BÜYÜDÜ

Milletvekili Türkoğlu, AK Parti ile gelişen Türkiye ekonomisinin 2018’in ilk çeyreğinde 7.4 büyüme gösterdiğini dile getirdi. Keskin konuşmalarına, “Bu veri; kriz tellallarına, dolar-kur operasyoncularına ekonomik buhran menfaatçilerine tokat gibi cevaptır. Cumhur ittifakı, ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyenlerin ittifakıdır. Millet ittifakı, ‘Söz konusu Erdoğan ise vatan teferruattır.’ diyenlerin ittifakıdır.

Onun için dolar üzerinden yürütülen kumpasları görmezden gelerek bu ülke düşmanı şer güçlere meydan okuyacaklarına, Erdoğan’ı hedef tahtasına koydular. Onun için Kandil’in siyasi taşeronu Demirtaş serbest kalsın diye haykırdılar.

Onun için doğuda hendek kazanlara arkadaş dediler.

Onun için seçim beyannamelerinde DHKPC, PKK, FETÖ’yü hiç konu edinmediler.

Onun için Afrin’e, El Bab’a, Kandile başlatılan operasyonlara karşı geldiler.

Onun için Savcı Selim Kiraz’ı öldüren katiller sürüsüne methiyeler dizdiler.

BİR DAHA AYNI HATAYI ASLA YAPAMAYIZ

Abdülhamit Han’a, dedelerimiz yüz yıl türküler yaktı, ağladı.

Aynı hatayı bir daha asla yapamayız, sonuna kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Erdoğan’ı Abdulhamitin yalnızlığına terkedemeyiz..

Bu halk liderini topla tüfekle, tankla uçakla gelen FETÖ teröristlerine teslim etmemiş. Yalanlara, iftiralara, kirli ittifaklara da sandıkta teslim etmeyecektir.” diyerek sözlerini tamamladı.

Güçlü Türkiye için güçlü lidere ve o güçlü liderin elini güçlendirmek için de güçlü kadrolara ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Türkoğlu; “25 Haziran sabahı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Güçlü Meclis ve Güçlü Hükümet ile geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sinin şahlanacağı bir sabaha uyanacağız” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>