TÜRKOLOĞLU ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

AK Parti Hatay Milletvekili ve 27. dönem Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu “Bugüne kadar engelli kardeşlerimizin lafla değil, icraatla her zaman yanında olan AK Parti, bundan sonra da engelli kardeşlerimizin kazanımlarının artarak devam etmesinin teminatı olacaktır” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili ve 27. dönem Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu Payas Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Türkoğlu, “Ziyaretimiz vesilesiyle bir araya geldiğimiz kıymetli Başkanımız Ersin Karakuş kardeşim ve Derneğimizin değerli mensuplarının Mübarek Ramazan Bayramını Kutladık..

AK Parti Hükümetleri dönemine kadar ülkemizde engelli Akademisyen, Sanatçı, siyasetçi yetişmiyordu. Bunun sebebi engelli bireylerin yeteneksizliği değil, potansiyellerini ortaya çıkartacakları alanların açılmaması ve imkanların sunulmaması idi.

AK Parti ile engelli maaşı, engelli istihdamı, engellilerin toplumsal hayata uyumuna ilişkin yasal düzenlemeler ve engellilerimize yönelik rehabilitasyon, Rehberlik Merkezleri ve okullar gibi pek çok hizmet sayesinde engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırdık ve potansiyellerini harekete geçirdik.

Bugüne kadar engelli kardeşlerimizin lafla değil, icraatla her zaman yanında olan AK Parti, bundan sonra da engelli kardeşlerimizin kazanımlarının artarak devam etmesinin teminatı olacaktır” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>