JANDARMA TEŞKİLATININ 179.YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Jandarma Teşkilatının 179.Yıldönümü etkinleri çerçevesinde Belen İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb.Salih AYGÜN, beraberinde J.Asb.Kd.Bçvş. Burhan US, J.Asb.Kd.Bçvş. Bekir TAŞKIN, Uzm.J.Çvş. Zeki KARADAĞ ve J.Uzm.Cvş. Hamdi YILMAZ ile birlikte Kaymakam Abdulaziz AYDIN’ı makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam AYDIN; teşkilatın kuruluş yıldönümü dolayısı ile yapılan nezaket ziyaretinden dolayı İlçe Jandarma Komutanı AYGÜN ve beraberindeki personellere teşekkür ederek, teşkilatın kuruluşundan bugüne kadar ülkemizin huzuru, milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamada göstermiş olduğu başarılı çalışmaların, bundan sonra da artan imkan ve kabiliyetler çerçevesinde aynı şekilde devam ettirileceğine ilişkin inancının tam olduğunu belirtti. Bu vesile ile tüm teşkilat mensuplarına hayırlı görevler dileyerek kuruluş yıldönümlerinin kutlu olmasını diledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>