Şanverdi: Seçimleri sadece Türkiye değil dünya bekliyor

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Hüseyin Şanverdi seçim çalışmaları kapsamında Altınözü ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ziyaret ettiği Ak Parti Altınözü İlçe Başkanlığı’nda  Ramazan bayramının birlik ve beraberlik içerisinde kutlanmasını dilediğini belirterek başladığı konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye’nin değil dünyanın beklediği seçimler olduğunu; ‘Bunun için kalan az sürede çok önem vereceğiz,  kapı kapı dolaşacağız, kişisel hesapları bir kenara bırakacağız’ uyarısında bulundu.

24 HAZİRAN’DA  ‘EYVAH’ DEMEMEK İÇİN…

24 Haziran sonrası ‘eyvah’ dememek için 7 Haziran seçimlerinde yaşananları hatırlatan Şanverdi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olmak gerektiğini, isimlerin peşinde olmanın önemli olmadığını büyük ve güçlü Türkiye için her zaman Cumhurbaşkanı ve Ak Parti’nin peşinde olmak gerektiğini söyledi.

BİZ ALTINÖZÜNE SEVDALIYIZ!

Altınözlülerin Ak Parti’nin  hizmetlerinden kuşku duymaması gerektiğini söyleyen Şanverdi; Altınözü ilçe başkanımızla belediye başkanımızla biz Altınözümüze ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Çünkü biz Altınözüne sevdalıyız Türkiye’ye sevdalıyız’ açıklamasında bulundu.

Seçimler için tüm milletvekilleri adayları ile birlik ve beraberlik içinde istişare çalıştıklarını belirten Eski Reyhanlı Belediye Başkanı Şanverdi, seçildikleri takdirde de Meclis’te Altınözü’nün ihtiyaçları için aynı birlik ve beraberlikle çalışacakları taahhüdünde bulundu.

Şanverdi tüm ilçeleri gezdiğini ve Ak Parti’ye ilçelerde büyük teveccüh gösterildiğini yaklaşmak olan bayram ile birlikte 24 Haziran’da çifte bayram kutlayacaklarına inandığını belirtti.

ALTINÖZÜ ‘GÜÇLÜ HÜKÜMET GÜÇLÜ TÜRKİYE’ DİYOR

İlçe Başkanlığı ziyareti sonrası Ramazan Bayramı öncesinde alışveriş heyecanına kapılan Altınözülü hemşehrilerini ve pazar esnafını ziyaret eden Hüseyin Şanverdi hallerini hatırlarını sorduğu hemşerilerinin  ‘Altınözü, Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet ve Güçlü Türkiye için güçlü bir şekilde Ak Parti diyor!’ dediğini aktardı.

 Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Hatay’ın zeytin diyarı Altınözü İlçesi seçim ziyaretine Ak Parti vekil adayı Hüseyin Şanverdi’ye; Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Ak Parti Altınözü İlçe Başkanı  Yusuf Bulanık, Ak Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Saruhan, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları eşlik etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>