İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:TÜM HALKIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğin en ileri düzeye ulaştığı bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mesajında şunları kaydetti.

“Bayramlarımız, halkımızın birlik ve dayanışmasında sosyal barış ve kardeşliğin geliştirilmesinde, milletçe ortak sevinçler yaşadığımız ve paylaştığımız müstesna günlerdir.

İyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, aynı zamanda millet olma şuuruna ermenin, bizleri bir arada tutan değerleri geliştirmenin vesilesidir.

Milletimizin köklü tarihinden ve zengin kültüründen aldığı bu değerlere sahip çıkarak geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz.

Güzel kentimiz İskenderun’da bir bayramı daha huzur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşarken, bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlık âlemine kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, değerli İskenderunlu hemşerilerimin bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım ”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>