Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen halkının ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Vurucu mesajında; “Bayramın, başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, sizleri muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınızı kutluyorum.” dedi.

Bayramların, birlik, beraberlik ve dayanışma günleri olduğunu anımsatan Başkan Adnan Vurucu, “Bu mübarek günde aile büyüklerinin ziyareti, onlara olan saygımız ve çevremizdeki insanlara karşı olan kardeşlik duygularımızın bir göstergesidir. Geçmişimize olan bağlılığımızın göstergesi konumundaki dini bayramlarımızda kimsesizlerin hayır duaları almak aynı zamanda insanlık görevidir.

Bayramlarımız Manevi ve Milli Değerlerimizin yaşandığı ve yaşatıldığı günler olarak daima önemlidir. Bu önemi bilen her insan Dini bayramlarımızın ruhunu gelecek nesillerimize, genç kuşaklarımıza aktarmakla mükelleftir. Bu duygu ve düşüncelerle Belenli hemşerilerimizin, halkımızın ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor; saygı ve hürmetle selamlıyorum.” Dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>