BAYRAMIMIZ BİR, BAYRAĞIMIZ BİR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Manevi iklimin, toplumsal dayanışmanın ve zorda kalanları hatırlamanın eşsiz fırsatlarını sunan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, yeni bir bayrama daha ulaşmış bulunmaktayız.

Bayramlar; ihtilafların çözüme kavuşması, dargınlıkların unutulması, küsler arasındaki mesafelerin kalkması gereken özel zamanlardır.

Küçüklerin hatırlandığı, büyüklerin sayıldığı, kucaklaşmanın, kavuşmanın ve buluşmanın aziz millet fertlerinde davranış haline geldiği bayramların, milletimizin kültür hayatındaki önemi çok büyüktür.

Vatandaşlarımız arasında güzel dileklerin ve hayırlı temennilerin karşılıklı olarak sunulduğu bu mana yüklü günlerdeki hoşgörünün, anlayışın ve vefanın yılın her anında da görülmesine ve gösterilmesine çok ihtiyaç bulunduğu tartışmasız bir gerçektir.

Daha çok sevgi ve karşılıklı saygıyla; bir arada yaşamanın, birlikte geleceğe yürümenin muazzam cazibesi çerçevesinde bu zamana kadar hep beraber kutladığımız bayramları, ayrışmaya ve bölünmeye geçit vermeden yine bir bütün olarak bundan sonra da kutlayacağımızı biliyor ve buna sonuna kadar inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Yiğit Dörtyollu hemşerilerimin ve vatanımızın her yöresindeki aziz vatandaşlarımın Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.

Bayramın Türk-İslam âlemine huzur, saadet ve güzellikler getirmesini diliyor, ülkemiz, milletimiz ve insanlık için yeni bir doğruluşa vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Saygı, Sevgi ve Hürmetlerimle

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>