İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:TAEKWONDO SPORCUMUZ AVRUPA İKİNCİSİ OLDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediye spor kulübünün taekwondo sporcusu Sefer Tayyip Harputlu’nun Avrupa ikincisi olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Avrupa Taekwondo birliği tarafından Bulgaristan’da düzenlenen 25 ülkenin katıldığı Para Taekwondo Avrupa şampiyonasında Sefer Tayip Harbutlu’nun gümüş madalya kazanarak şampiyonadan başarılı bir şekilde döndüğünü söyledi.

SPORCUMUZU KUTLUYORUM

Başkan Seyfi Dingil,”Sporcu kardeşimiz son derece başarılı bir şampiyona geçirdi. Harputlu kazandığı bu gümüş madalya ile hem ülkemizin hemde İskenderun’umuzun gururu oldu. Daha önceleri de sporcularımızın yaptıkları başarılar hep göğsümüzü kabartmıştır. Sefer Tayıp Harbutlu disiplinli ve programlı çalışmanın karşılığını almıştır. Şimdi hedef olimpiyat madalyasıdır ”dedi.

BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK

Spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,” Bu arada bu başarıda büyük katkısı olan Antrenör Mehmet Korhan ve Fikret Korhan’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca kulüp yöneticilerimize, teknik heyeti de tebrik ediyorum. İskenderun Belediye spor kulübümüzün başarıları devam edecektir ”diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>