BİR DE YOKSULLARDAN MİLLETVEKİLİ ÇIKSIN!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Vatan Partisi Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği çalışmalarını Hatay’ın Belen, Arsuz ve İskenderun ilçelerinde Pazar yerlerinde, esnafları ve mahalle kahvelerini gezerek sürdürüyorlar. Belen tarafından bir taraftan Cumhurbaşkanlığı afişlerini astılar, diğer taraftan uzak mahallerinde bildiri dağıttılar.

Arsuz ilçesinin büyük mahallerinden Karaağaç, Nardüzü gibi yerlerindeki kahveleri gezdiler ve bildirilerini dağıttılar.

İskenderun’da Perakende balık ve sebze pazarı ile Esentepe halk pazarını gezdiler. Vatandaşların dertlerini ve sorunlarını dinleyen Vatan Partisi milletvekilleri Mustafa Bebek ve Ali Erdem Köz, çözüm önerilerini de vatandaşa anlattılar.

Sebze ve balık pazarındaki esnaf özellikle benzin fiyatlarının düşürülmesini, belediye dükkanlarının fiyatlarının düşürülmesi talebinde bulundular. “Bizim talebimiz belediyeye ait dükkan fiyatları yüksek, belediyenin ve iktidarın fiyatlarının düşürülmesini istiyoruz. Diğer taraftan Vatan Partisi milletvekili adayı Ali Erdem Köz gibi genç ve yoksul insanlardan milletvekili olmasını istiyoruz” diyorlar.

Ali Erdem Köz ise vatandaşlara ve gençlere söz verdi. Üretim Ekonomisi ve Terörü bitireceklerini o zaman halkın huzuru ve refahının düzeleceğini ifade etti. “İskenderun ve diğer yerlere gezdim. Görüntülerden anlaşılacağı gibi ortalık sakin, işler durgun gittiği her halinden bellidir. Bayram olmasına rağmen buraların boş olması, insanların ceplerinin boş olması, bundan ötürüde esnafın ve üreticinin yüzü gülmüyor. Amik ovasının yeniden ekilmesi, zeytin ve zeytin yağının yeniden ayağa kaldırılması gerekiyor. Biz de üreticinin ve esnafın yüzünü güldürecek programlarla milletimize geldik, onlardan destek bekliyoruz.

Bizim önceliğimiz, huzur ve güvenliktir. Huzur ve güvenlik olmadan çiftçimiz üretemez. Suriye ile işbirliği diyoruz, Suriye ile işbirliği ise Esad’la birlikte çalışmaktan geçer. Birlikteki kastımız ise bölgede birlikte çalışmaktır. Teröre karşı birlik, ekonomide birlik ve kültürel birlik bölgenin büyük ihtiyacıdır. Bunu da sağlayacak Cumhurbaşkanı adayımız Dr.Doğu Perinçek olduğunu söylemeliyim. Zaten Perinçek kendisi ifade etti. “Cumhurbaşkanı olduğumda ilk işim Suriye Devlet Başkanı Esad ile görüşmektir” demiştir.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>