BAŞKAN SEYFİ DİNGİL: VAKİT HATAY VAKTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” irade, erdem ve cesaret ile Vakit Hatay Vakti” dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Milletvekili Adayları ve İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte çarşı merkezinde esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretlerinde AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımları anlatan Başkan Seyfi Dingil ve milletvekili adayları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK parti için destek istedi.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Hatay’ın ve İskenderun’un 2002 yılından bugüne kadar AK Parti’ye her zaman destek verdiğini belirten Başkan Seyfi Dingil,”İnanıyorum ki bu seçimde de halkımızın desteği tam olacaktır. Bu sevdayı 24 Haziran’da da göstereceğinizi ümit ediyorum. Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde 24 Haziran’da hem Türkiye ve Hatay şahlanacaktır ”dedi.

GÜÇLÜ MECLİS GÜÇLÜ HÜKÜMET

Başkan Seyfi Dingil,”AK Parti olarak güçlü bir vekille parlamentoya girmek istiyoruz. AK Parti iktidarları döneminde esnafa birçok kredi ve destek verildi. Büyüyen gelişen ve kalkınan bir Türkiye için bu seçim hayati bir öneme sahip. AK Parti iktidarları döneminde ilçemiz hep ilkleri yaşadı. Bundan sonrada ilkleri yaşamaya devam edecektir. Daha fazlası da inşallah 24 Haziran’dan sonra gelecek “şeklinde konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>