AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir ÖZEL;Esnaf Ekonomimizin Can Damarı…

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, 24 Haziranda yapılacak olan seçimler öncesi çalışmalarına dur durak vermeden devam ediyor.

Yoğun tempoda ziyaret ve toplantılarını sürdüren Aday Özel, İskenderun Balık Semt Pazarı ve Raif Paşa caddesinde, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, esnafların istek ve talepleri doğrultusunda notlar alarak istişarede bulunuyor.AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel’in esnaf turuna; AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdülkerim Güven, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili,ve  AKPartililer eşlik etti.

İskenderun Balıkçı esnafının sıkıntılarını dinleyen AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir ÖZEL, “Balıkçı esnafımızın sorunlarını Ankara’ya taşıyıp ortak çözümler üreteceğiz.” Dedi.

İskenderun ekonomisinin can damarlarından birisini denizcilik sektörünün oluşturduğuna işaret eden balık pazarı esnafı, balıkçılık sektörünün iyileştirilmesinin yanı sıra İskenderun balıkçı barınağının da iyileştirmesinin yapılması halinde, bölge esnafına da katkı sunacak konuma getirilmesini istediklerini belirterek, AK Parti’den bu yönde çalışma yapmalarını da istediler.

24 Haziran seçimleri üzerine de değerlendirmede bulunan Abdulkadir ÖZEL, AK Parti hükümetinin esnaf ve KOBİ’lere verdiği teşvikler ve seçimlerin ardından şahlanan bir Türkiye için ellerinden gelen gayreti göstererek, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkaracaklarını dile getirdi.

Esnaf ziyaretleriyle birlikte vatandaşla da selamlaşarak hal hatır soran ÖZEL, talep ve isteklerinin yanı sıra 2002 öncesi Türkiye’nin durumunu ve Hatay’a, artık hak ettiği yatırımları getirilmesi konusunda çok büyük bir değişimin yaşanacağını anlatarak,“Reis’imize ve AK Partimize oy istiyoruz.”dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>