Uğur FIRAT haftalık değerlendirme

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Değerli Metal’in Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan FED faiz artırımı toplantısında doların yükseleceği yönde beklentiler olduğundan ons altının güçlü durduğunu görmekteyiz. Yaklaşık 1 aydır ise 1305 direnci ile 1286 destek bölgesi arasında bir sıkışma yaşandığı görülüyor.

ABD Başkanı Donald Trump yönetiminin attığı adımları düşünecek olursak bugün Kanada G-7 liderler zirvesinden gelecek açıklamalar Ticari savaşların tekrar başlayacağı yönünde olacaktır.Doların Çarşamba günü FED’in faiz artırımı sonucunda net bir yön tayini olduğu takdirde bu iki değerlerden birisinin kırılmasını beklemek gerekecektir. Şuan için 1297 seviyesi civarında fiyatlanan emtiada yukarı yönlü hareketlerde 1300 ve 1302 direnç seviyeleri, emtiada aşağı yönlü hareketlerde 1294, 1292 ve 1289 ara destek bölgeleri takip edilebilir. Bugün altının satışı 187,30 TL çeyrek altın ise 308 TL den işlem görmeye başlamıştır.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>