HATAY’IN AĞABEYİ TÜRKOĞLU:KANDİL’İ BAŞLARINA GEÇİRECEĞİZ”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Gazi TBMM’nin Tek Gazi Vekili, AK Parti Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı, Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü yoğun ve sıkı programlarına haftasonu Hassa’da devam etti.

Hassa’da Hacılar, Ardıçlı, Söğüt Mahallelerinde hemşehrileri ile buluşan Türkoğlu’nun önemli mesajlar verdiği ziyaretlerine; Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, AK Parti Hassa İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve AK Parti Hassa İlçe Teşkilat Mensupları da refakat ettiler..

Mahalle Toplantılarında Kandil Operasyonunu değerlendiren Türkoğlu, terör örgütleri ile yürütülen amansız mücadelenin kesintisiz süreceğine vurgu yaptı.

Konuşmasında “Nefes alan tek bir PKK’lı kalmayıncaya, Ortadoğu PKK’ya mezar oluncaya dek mücadelemizi sürdürüyor, El Bab, Afrin’de yürüttüğümüz operasyonları Kandil’e doğru genişletiyor ve terörün tepesine biniyoruz” şeklinde ifadelere yer veren Türkoğlu, bölücü terör örgütünün kökünün kazınacağını söyledi.

Türkoğlu yaptığı açıklamada; “TSK’nın Irak’ın kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarına yönelik yaklaşık 3 aydır süren operasyonunda, 400 kilometrekarelik alan teröristlerden temizlendi, 155 terörist etkisiz hale getirildi” dedi.

Son operasyonlarda Kandil’de 14 hedefin etkisiz hale getirildiğini söyleyen Türkoğlu; “Kandil’i PKK’nın başına geçireceğiz, Ortadogu’yu terör örgütlerine mezar edeceğiz. Aziz Milletimizin huzur ve güvenliği, devletimizin bekası, sınırlarımızın muhafazası için elimizden gelen her türlü tedbiri alırız” dedi.

HASSA’YI YATIRIM CENNETİNE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ

Milletvekili Türkoğlu, AK Parti Hatay İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programında hemşehrileri ile bir araya geldi. Hassalı hemşehrilerine Afrin Zeytin Dalı Harekatında göstermiş olduğu alicenaplık ve kadirşinaslık için teşekkür eden Türkoğlu; “Bu serhat şehrimizin yiğit insanları ile ne kadar gurur duysak azdır. Sizin hizmetkarınız olmaktan onur duyuyorum” dedi.

Türkiye’nin İlk 10 Mega Projesinden biri olan Amanos Tüneli Projesinin fikir babası Türkoğlu yaptığı açıklamada; “Hassa İle Körfez Arasındaki 110 Km’lik Mesafeyi 30 Km’ye Düşürecek ve 11 Tünelle Dağın İki Yüzünü Birleştirecek Olan ve Maliyeti 2 Katrilyonu Bulan Amanos Tüneli Projesi; Hassa’yı Şahlandıracak

Amanos Tüneli Projesi İçin Sondaj Çalışmaları Başlamış Olup, İlk Kazma 2019 Yılının İlk Yarısında Vurulacak..

Bu Projeyle Eş Zamanlı Olarak Hassa İle Kırıkhan Arasındaki 80 Bin Dönümlük Arazi Üzerine Konuşlandıracağımız Hassa İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İle 40 Bin İnsanımızı İş Sahibi Yapacağız, Yatırım Cennetine Dönüştüreceğimiz Hassa’mızda ve Bölgemizde Biiznillah İşsizliği Sıfırlayacağız” ifadelerine yer verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>