AKP FİYASKOSU “DAĞ FARE DOĞURDU”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

ÇILGIN PROJE “Futbol sahası yerine park+kıraathane”

Saadet Partisi Hatay İl 2. Başkanı Fahri Serdar Özal, AKP’nin ‘Millet Bahçesi ve Kıraathanesi’ projesine tepki gösterdi. 
Eski stadyumu millet bahçesi yapacaklarını ve buna ek olarak yeni bir projenin ‘Millet kıraathanesi’ olduğunu belirten AK Parti ve destekçilerine tepki gösteren Fahri Serdar Özal,  bu yanlış ve anlamsız projenin halk tarafından büyük bir coşkuyla alkışlanmasına anlam veremediklerini belirtti. 
Fahri Serdar Özal, gençlerimizi sokağa dökecek bu projeye tepki göstererek şöyle devam etti “gençlerin en çok ilgi gösterdiği futbol alanlarının başında gelen Nazım Koka ve Atatürk Stadyumunun yıkılıp yerine Park+Kıraathane yapılması gençleri sokağa dökecektir. Buralar yıkılırsa zorla getirdiğimiz gençlerimiz uzak sahalara gidemeyecek ve kötülüklere bulaşacaktır.  Antakya içinde tek futbol alanı olan Nazım Koka ve Atatürk Stadyumu gençlerimizi internetten, kıraathaneden, sosyal medyadan yani bir çok kötülükten alıkoyan bir tesis. Aynı anda bazen 4 hatta 6 takımın antreman yaptığı, bazen amatör takıma ancak haftada 1 veya 2 saat antrenman verilse de  Nazım Koka tek futbol ve spor alanı. Nazım Koka sahası şehir merkezinde olması, gençlerin çocukların okuldan çıktıklarında yakınlığı dolayısıyla kolayca ulaşabildiği bir tesis. Sporcu, futbolcu,  spor camiası, antrenörler, lisanslı sporcuların rahatça ulaşabildiği tek spor alanı Nazım Koka, Park+Kıraathane olacak. Bu yıkımı yaparsanız yapılacak şey tabiki bu. Siz bu gençleri spor yapmaktan alıkoyarsanız olacağı bu gençler nereye gidecek ‘kıraathaneye’ tabi. Aklınızı başınıza toplayın lütfen. Hele hele bu brojeyi büyük bir olaymış gibi algılayan ve alkışlayan Hatay halkı. Dağ fare doğurmuştur. Aileler gençler bu işe dur deyin. Kendinize gelin bu tamamen boş bir  proje. Gençleri tek kötülüklerden alıkoyduğumuz futbol alanını yıkacaksınız.. Bu resmen intihardan başka bir şey değildir. Bu alanlar arttırılması gerekirken yıkılıyor. Olacak şey değil. Gençler spor yapmazsa zaten Kıraathane de yapılıyor zaten. Sorun yok stres atamayan gençliğe ŞEHİR HASTANESİ de hazır. Zaten gençleri içeri tıkacak ADLİYE de var HAPİSHANE de yenilendi.” Diyerek tepkisini gösterdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>